Yogaia 1.32

Passeig de Sant Joan, 121
Barcelona, 08037
Spain

About Yogaia

Yogaia Yogaia is a well known place listed as Organization in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

YOGAIA és un lloc per la pràctica del Hatha Raja Ioga, ioga tradicional que per la nostra formació s'inspira principalment en les ensenyances d'Andrei Ram Om i el seu mestre Sri Dharma Mittra (Dharma ioga) i també del Yin Ioga.

El Hatha ioga comprèn la pràctica de les postures de yoga (asana), el control de la respiració i energia (pranayama) i el control dels sentits (pratyahara); el Raja ioga ens porta cap a una capacitat més gran per mantenir la concentració (dharana) que fa possible la meditació (dhyana) i la pau interior (shamadhi) en aquest camí vers la unió amb la consciència suprema que és el ioga.

El Yin Ioga és una pràctica quieta, senzilla, non-muscular i profunda. Les postures es mantenen durant un temps més llargs (a partir dels tres minuts) per estirar més profundament el cos, calmant la respiració i la ment i creant un espai i temps personal per explorar una mica més enllà, millorant la nostra capacitat de viure el moment present.

Yogaia ofereix un ampli horari de sessions de ioga per a tots els practicants, des dels que comencen fins als més avançats que vulguin practicar en grup. La pràctica s'adaptarà sempre a les persones que formin el grup i tots els nivells seran benvinguts. Us acompanyarem i us convidarem a escoltar les vostres possibilitats en cada moment per fer de la pràctica un lloc de consciència i llibertat.

YOGAIA ofereix també diferents tipus de teràpies: acupuntura, quiromassatge, massatges Ayurvèdics, massatge Thai Yoga, massatge suec i mètode Rolf.

L'espai disposa de vestidors separats amb dutxes.

La botiga, a peu de carrer, està equipada amb tot allò que podeu necessitar per la vostra pràctica:
www.yogaiastore.com.


YOGAIA es un lugar para la práctica del Hatha Raja Yoga, yoga tradicional que por nuestra formación se inspira principalmente en las enseñanzas de Andrei Ram Om y de su maestro Sri Dharma Mittra (Dharma ioga), y también del Yin Yoga.

El Hatha yoga comprende la práctica de las posturas de yoga (asana), el control de la respiración y energía (pranayama) y el control de los sentidos (pratyahara); el Raya yoga nos lleva hacia una mejor capacitad para mantener la concentración (dharana) que hace posible la meditación (dhyana) y la paz interior (shamadhi) en este camino hacia la unión con la conciencia suprema que es el yoga.

Yin Yoga es una práctica quieta, sencilla, non-muscular y profunda. Las posturas se mantienen durante tiempos más largos (a partir de los tres minutos) para estirar más profundamente el cuerpo, calmando la respiración y la mente y creando un espacio y tiempo personal para explorar un poco más allá, mejorando nuestra capacidad de vivir el momento presente.

Yogaia ofrece un amplio horario de sesiones de yoga para practicantes de todos los niveles, desde los que empiezan hasta los más avanzados que quieran practicar en grupo. La práctica se adaptará siempre a las personas que formen el grupo y todos los niveles serán bienvenidos. Os acompañaremos y os invitaremos a una escucha profunda y atenta de vuestras posibilidad en cada momento para hacer de vuestra práctica un lugar de conciencia y libertad.

Yogaia ofrece también diferentes tipos de terapias: acupuntura, quiromasaje, masajes Ayurvédicos, masaje Thai Yoga, masaje sueco y método Rolf.

El espacio dispone de vestuarios separados con duchas.

La tienda, a pie de calle, está equipada con todo lo que necesites para la práctica:
www.yogaiastore.com.




YOGAIA is a place for the practice of Hatha Yoga Raja, a traditional method mainly inspired by our teachers Andrei Ram Om and his Master, Sri Dharma Mittra. For this reason it is also named "Dharma Yoga", and also Yin Yoga

Hatha Yoga involves the practice of yoga postures (Asana), breath control and energy (Pranayama) and control of the senses (Pratyahara). Raja yoga improves our ability to maintain concentration (dharana ), representing the first step to meditation (dhyana) and inner peace (shamadhi) in a path towards the union with the Supreme Being.

Yin Yoga is a quiet, simple, non-muscular and deep practice. The postures are held for longer times (from three minutes on) to deeply stretch the body, calm the breath and the mind and create a space and a personal time to explore ourselves a little further, improving our ability to live in the present moment.

Yogaia offers an extensive schedule of sessions for yoga practitioners of all levels, from beginners to advanced; notwithstanding, the practice is always adapted to the need of the individual: all practitioners are welcome to practice in any class they might feel convenient.

Yogaia also offers different types of therapies: acupuncture, massage, Ayurvedic massage, Thai Yoga massage, Swedish massage and Rolf method.

The space has separate locker rooms with showers.

The store, at street level, is equipped with everything you need to practice:
www.yogaiastore.com.