HORA LLIURE - Associació Espai i Lleure 1.32

C/Milà i Fontanals 50, baixos
Barcelona, 08012
Spain

About HORA LLIURE - Associació Espai i Lleure

HORA LLIURE - Associació Espai i Lleure HORA LLIURE - Associació Espai i Lleure is a well known place listed as Organization in Barcelona , Social Club in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

L’Associació Espai i Lleure va obrir el local L’Hora Lliure per poder combinar el lleure de petits i grans.

Disposem d’una ÀREA DE JOC VALLADA AMB MATALASSOS, jocs per a totes les edats (casa de nines, puzles, jocs de taula,...) i taules per dibuixar i fer manualitats amb els més petits.

Programem TALLERS d’extra escolar durant tot l’any de manualitats, ioga per nens, iniciació a la cuina pels petits, dansa, percussió, música i cant, malabars, tots ells amb professionals experts especialitzats. I també oferim tallers monogràfics i/o intensius de ioga per família, arquitectura per nens, entre d’altres.

Durant els caps de setmana programem ESPECTACLES INFANTILS: conta contes, titelles, clown, teatre per nens, jocs i gimcanes, i espectacles diversos.

També oferim activitats per DONES EMBARASSADES, noves mares i tallers per bebès (dansa per nadons, ioga per mares i nadons, xerrades, grup de recolzament a noves mares,...)

També es pot llogar el local per fer celebracions d’ANIVERSARIS I FESTES (per infants i adults). Oferim una diversa gama d’activitats per aquestes ocasions (pinyates, jocs, berenars, disfresses, contractació de monitors o pallassos, animadors, realització de targetes personalitzades per convidats, regalets i detallets pels assistents ...).

Oferim programació especial durant el CASAL d’estiu, Nadal i Setmana Santa.

Fem ESMORZARS I BERENARS (les pastes son a càrrec d’un forn artesà de Barcelona, i els pastissos són de producció pròpia), els caps de setmana pots venir a fer el vermut mentre els nens juguen, o simplement prendre unes tapes tots plegats.

Al local hi ha INTERNET Wi-Fi.

A la pàgina web et pots inscriure al Newsletter setmanal per estar al dia de totes les activitats programades setmanalment, només has de introduir les teves dades a l'apartat "vull rebre informació" que trobaràs a la dreta del web www.horalliure.com

L’entrada al local és de 3€ pels infants no socis; els socis gaudiran de preus especials i promocions en els tallers i consumicions, així com en totes les activitats que programem, i no paguen entrada d'accés.