Den Danske Zoneterapeutskole 3.28

4.9 star(s) from 7 votes
Tornerosevej 72
Herlev, 2730
Denmark

About Den Danske Zoneterapeutskole

Den Danske Zoneterapeutskole Den Danske Zoneterapeutskole is a well known place listed as Education in Herlev , Alternative & Holistic Health in Herlev ,

Contact Details & Working Hours

Details

Hos DDZ har vi gennem 30 år uddannet en bred vifte af knalddygtige behandlere, men vi vil meget mere end det. Vi vil også sikre os, at alle vores behandlere kommer til at arbejde i en verden, hvor mennesker anerkender alternativ behandling for hvad det reelt er, nemlig et effektivt alternativ til traditionel lægevidenskab.

Mange støder stadig på skeptiske og kritiske ord om alternativ behandling, og disse påstande vil vi rigtig gerne imødekomme. Udover fagligt dygtige behandlere, så kræver det også, at vi udbreder kendskabet til de mange videnskabelige undersøgelser, effektive metoder, faglige dokumenter og relevante cases - viden som alt sammen underbygger og forklarer virkningerne af de alternative behandlingsformer.

Siden her skal således rumme en masse indhold, som alle interesserede kan bruge i hverdagen, bl.a. når man støder på tvivlende blikke og tøvende ord, eller når man blot ønsker at bryde isen omkring, hvad alternativ behandling rent faktisk er og hvilken forskel det gør.

På siden deler vi links til videnskabelige artikler, teknikker til hjemmebrug, undersøgelser, gamle husråd - og hvorfor det alt sammen virker, og naturligvis også lidt til smilebåndet. Men vi vil også rigtig gerne have jeres bidrag med.

Vi opfordrer derfor alle til at dele links når I støder på noget relevant materiale, skriv et indlæg på vores side hvis I har erfaringer i forhold til behandlinger, eller hvis I på anden måde har input eller spørgsmål, ting som i sidste ende kan styrke enten forståelsen for eller effekten af alternativ behandling.

Alt sammen er naturligvis på tværs af behandlingsformer, eksperter, brugere, elever og behandlere, uanset om der er tale om zoneterapi, akupunktur, kinesiologi, homøopati eller andet.

På den måde kan vi sammen få opbygget en portal, der har vidensdeling som omdrejningspunkt. Et sted hvor vi alle arbejder hen i mod det samme mål. Nemlig at udbrede forståelsen for alternativ behandling, samt udvikle behandlingsmetoderne, så endnu flere fremover kan få gavn af de positive effekter.