Thaiföldi nyaralás - Made in Trade magyar utazási iroda Phuketen 2.84

5 star(s) from 7 votes
80/9 Soi Dr Wattana Thewewong Rd Ban Patong
Ban Patong, 14100
Thailand

About Thaiföldi nyaralás - Made in Trade magyar utazási iroda Phuketen

Thaiföldi nyaralás - Made in Trade magyar utazási iroda Phuketen Thaiföldi nyaralás - Made in Trade magyar utazási iroda Phuketen is a well known place listed as Lodge in Ban Patong , Tour Company in Ban Patong , Hungarian Restaurant in Ban Patong ,

Contact Details & Working Hours

Details

Kedves érdeklődők!
Hét éve élünk Thaiföldön, Phuket szigetén. Ez alatt a hét év alatt egy jól működő vállalkozást sikerült létrehoznunk, amely magában foglal két szállást, egy éttermet, egy utazási irodát és egy robogókölcsönzőt. Bázisunk Phuket szigetének abszolút központjában, Patong beachen van, ott is egy igazán központi helyen, egy-két perc sétára minden fontos ponttól, mégis csöndes kis utcában. Kis utcánk, a Soi Wattana, Patong beach fő tengerparti sétányából nyílik, ahol a világon minden megtalálható, amit nyaraláskor lássuk be,minden turista egyből keres: a Meki, a Burger King, persze csak vészhelyzetre :-) , a Kfc, irdatlan nagy bevásárlóközpont szupermarkettel, bankok, hatalmas piacok, népszerű, fehér homokos beachek egymás után, és persze a világhírű Bangla Road, a thaiföldi bárutca, és mindez akár gyalogosan is elérhető közelségben.
2016 áprilisában merült föl az ötlet, hogy vállalkozásunkat Magyarországon is népszerűsíthetnénk. A thaiföldi egzotikus utazások hála istennek, egyre elérhetőbbek lesznek az úgymond hétköznapi emberek számára is, és mivel turisztikailag úgy gondoljuk, hogy nagyon jó helyen vagyunk, így remélem,hogy azok is el tudnak jutni hozzánk, akiknek nem mindennapos illetve minden éves dolog Ázsiában nyaralni.
A következőt tudjuk ajánlani annak, aki érdeklődik oldalunk hirdetései iránt:
Aktuális áron hirdetett csomagjaink a következőket tartalmazzák: a repülőjegyet és annak minden járulékos költségét, beleértve az adókat, illetékeket, kerozindíjat, és a többit, érkezéskor és távozáskor a reptéri transzfert, és a szállást 14 éjszakára reggelivel.
Természetesen az éjszakák számát egyéni igények szerint lehet módosítani :-)
Tapasztalatunk szerint, aki először utazik Thaiföldre, az általában jó előre és alaposan tájékozódik a lehetőségekről, mind a szállás, mind a programok terén. Ezért nem is szeretnénk hosszú leírásokba bonyolódni, hogy miért válassz minket, hiszen egy ajánlat nem lehet megfelelő egyszerre mindenkinek, így csak remélhetjük, hogy programkínálatunk is megnyeri a tetszésedet. Itt azért fontosnak tartom hozzátenni, hogy mivel utazási irodát is üzemeltetünk, ezen az oldalon közzétett programjaink csak a töredékei a valódi kínálatnak, de azt gondolom, hogy ezeket mindenki a helyszíni tájékozódás után tudja kiválasztani azt, ami a számára legmegfelelőbb, természetesen akkor is, ha az nem a mi irodánk kínálatába tartozik.
Végezetül még annyit, kedves érdeklődő, hogy magyar honfitársaim iránti lojalitásunk jeléül 15 százalék kedvezményt biztosítok Neked éttermünk áraiból :-)
Remélem találkozunk, Üdv, a Ruen Thai csapata