Thomas Hux 3.76

5 star(s) from 36 votes
str.Bolyai nr.3/8 a Timko mellett
Targu-Mures, 540064
Romania

About Thomas Hux

Thomas Hux Thomas Hux is a well known place listed as Local Business in Targu-Mures ,

Contact Details & Working Hours

Details

Mindenki tudja, hogy ma már a jogosítvány megléte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy könnyebben boldogulhassunk a „nagybetűs” életben, de azt is jó tudni, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy a megszerzett vezetői tudás csak formálisan, vagy ténylegesen is a rendelkezésre áll-e minden esetben.

Iskolánkban a következő kategóriákra jelentkezhet :
- „B” - személygépkocsi


Legfőbb célunk, hogy minden tanulónk olyan elméleti és gyakorlati tudásra tegyen szert a képzés során, melynek birtokában felelősségteljes, felkészült és önálló közlekedésre képes autóvezetővé váljon.

Mindezek megvalósítására jól képzett oktatókkal, jól felszerelt tanteremmel és számítógépes vizsgaszimulációs programmal állunk az Önök rendelkezésére.

Oktatóink lelkiismeretesek, megfelelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek annak érdekében, hogy a vezetés valóban élménnyé váljon. Tevékenységüket jól megszervezett iskolai program szerint végzik, mely alapján teljesen és pontosan el lehet sajátítani az autóvezetés tudományát.

Elméleti felkészítésben is nagyon jó eredményekkel büszkélkedhetünk. Az iskolánkat végzett diákok nagy többsége sikeresen vizsgázott. Ennek egyik fő oka, hogy kiscsoportos elméleti foglalkozásokon, multimédiás programok felhasználásával dolgozunk, valamint a diákjaink korlátlanul használhatják a vizsga tesztprogramát a számítógépeken.

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak egész évben. A 30 órás gyakorlati képzést tartó oktatók fő célja hogy többéves tudásukat és tapasztalatukat minél eredményesebben átadják a jövőbeni vezetőknek. E célból német Volkswagen Golf gépkocsik állnapk rendelkezésükre.

Az oktatási időpontokat lehetőség szerint a munkaidejéhez és a tanulmányaihoz igazítjuk. Minden tanuló azzal a gépkocsival vizsgázik, amellyel vezetni tanult. Az iskoláztatás minimális törvény szerinti időtartama 30 munkanap, maximális időtartama pedig 6 hónap. Az iskola 17 év és 9 hónapos korban kezdhető.

A iskoláztatás ára 4 részletben is fizethető.