Rigda Norbert- Masszőr 2.23

5 star(s) from 3 votes
nr. 460
Salard, 417450
Romania

About Rigda Norbert- Masszőr

Rigda Norbert- Masszőr Rigda Norbert- Masszőr is a well known place listed as Massage in Salard , Sports/recreation/activities in Salard ,

Contact Details & Working Hours

Details

Rigda Norbert - masszőr
Az általam elvégzett tanfolyam során több fajta masszázs technikát is elsajátíthattam. Többek között a relaxáló masszázst, a narancsbőr elleni masszázst, a gyógy masszázst és a mézes masszázst.
Ez a szakma számomra örömet és állandó kihívást jelent, hiszen minden egyes kliens mást vár el, én pedig minden porcikámmal azon vagyok, hogy a legjobbat nyújthassam. Jó érzéssel tölt el, ha látom, hogy a vendégeim elégedettek a munkámmal és örömmel térnek vissza hozzám.
Miért is fontos a masszázs? Mai világunkban az emberek beletemetkeznek a munkába és a megélhetésre koncentrálva nem törődnek az egészségükkel. Rengeteg ember szenved fáradságban és kimerültségben. Munkám során, olyan jellegzetes panaszokkal fordultak hozzám, mint a hátfájás, derékfájdalom, izomgörcs, levertség és alvászavar. S ezek mellett, a legnyomasztóbb és legelterjedtebb panasz, nem más, mint a stressz. Ezen panaszok elkerülése, enyhítése, gyógyítása érdekében forduljon hozzám, és érezze az azonnali enyhülést.
Célom, hogy gyógyulást, nyugalmat, ellazulást, és végül de nem utolsó sorban kikapcsolódást nyújtsak. Minden kedves vendéget nagy szeretettel várok.