Miklos Vendégház / Pensiunea Miklos 2.09

Olt 14
Baile Tusnad, 535100
Romania

About Miklos Vendégház / Pensiunea Miklos

Miklos Vendégház / Pensiunea Miklos Miklos Vendégház / Pensiunea Miklos is a well known place listed as Residence in Baile Tusnad ,

Contact Details & Working Hours

Details

HUN > Tusnádfürdő központjától 1,3 km –re,a sípályával szemben, A12-es főút mentén található. A vendégházban 5 szoba van, a földszinten 2 szoba,szobánként egy francia és egy egyszemélyes ágy található közös fürdőszobával. Az emleten három szoba: két személyes ággyakkal,2 szobának közös fürdőszoba és külön erkély. Egy szoba pedig saját fürdőszobával rendelkezik.
A szobák kábeltévéhez csatlakoztatott színestévékkel rendelkeznek, Wi-Fi-hozzáférés,a földszinten található a közös konyha és az ebédlő amelyek teljesen felszereltek. Kerti kiülö,filegoria. Az udvar lehetőséget nyújt a szabadtéri grillezéshez,hintázáshoz.A parkolás biztosított az udvarban.
Gyönyörű kilátás nyílik a Csomád hegyre és a lábánál található sípályára.
A kellemes időtöltést számos program közül választhatunk: kalandpark,síelés,kerékpározás,túrázás, Wellness Tusnád központban (Gyerekmedence,uszómedence,termálvizes állómedence,élményelemes melegvizes medence,kinti melegvizes medence,pezsgöfûrdő,wellness blokk (finn és infra szaunák, gõz kamra, pihenõtér, sókamra, masszázs szalon, bár és büffé).