Hollanda Hukuku 2.35

5 star(s) from 1 votes
Hooghiemstraplein 167
Utrecht, 3514 AZ
Netherlands

About Hollanda Hukuku

Hollanda Hukuku Hollanda Hukuku is a well known place listed as Legal/law in Utrecht ,

Contact Details & Working Hours

Details

Türkiye ile Hollanda arasındaki ticari ilişki, dört asır öncesine dayanmaktadır. Son on yıl içerisinde ülkeler arasındaki ticari ilişki 3 katına çıkmış ve Hollanda Türk yatırımcı ve iş adamlarının ilgi odağı olmuştur. Ülkeler arasındaki bu engin ticari ilişki Hollanda hukuk sistemi hakkında bilgi verebilecek ve güvenilir bir ortak olarak görebileceğiniz kişilerin gerekliliği ihtiyacını doğurmaktadır. Bu ihtiyacın karşılanması adına alanlarında uzman avukatlardan oluşan MANZ Legal ve mali işlerde markalaşmış Coney Tax Experts bir araya gelerek bu proje ile sizlere, Hollanda içerisinde yahut aracılığı ile ticaret yapar iken karşılaşabileceğiniz tüm hukuki ve vergisel meselelere ilişkin gerekli bilgileri sağlamak ve danışmanlık ve hizmette bulunabilmek için bir araya gelmişlerdir.

Hollanda, Avrupa piyasalarına doğrudan dahil olmayı mümkün kılan ideal konumu ve yatırıma açık ve sürekli ticari hareketliliği gibi imkanları barındıran mizacı, birçok yabancı şirketi Hollanda’da iş kurmaya cezbetmektedir. Merkezi konumlu yapısı ile Hollanda sabit ve esnek bir iş piyasasına sahip olup, yüksek eğitimli ve çok dilli iş gücü sunmaktadır. Buna ek olarak, Hollanda hukuk sistemi, Avrupa genelinde hızlı, etkin ve makul maliyetli çözümler sunması ve vergi anlaşmaları bazında, çeşitli kolaylıklar sağlayan ve dünya çapında en kapsamlı ağa sahip olması ile bilinmektedir.

Kısacası Hollanda sunduğu imkanlar ile uluslararası piyasa ile aranızdaki geçit görevini en kusursuz biçimde yerine getirebilecek ülkedir.

Yurtdışında iş yapmanın zorlulukları, Hollanda’da güvenilir ve yetenekli ortaklara sahip olmanız ile aşılmış olacaktır. MANZ Legal ve Coney Tax Experts olarak, birçok sayıda avukat ve vergi uzmanlarından oluşan bir kadro ile Türkçe, İngilizce, Almanca ve Hollandaca hizmet sunmaktayız. Yabancı yatırımcı ve işletmelere Ticaret ve Sözleşmeler hukuku ve vergi hukuku alanlarında mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmek adına uzmanlık alanlarını birleştiren iki şirketiz. MANZ Legal ve Coney Tax Experts, Hollanda’da yabancı yatırımcı ve girişimcilere rehberlik etmekte ve Hollanda’da bulunan Türk şirketleri adına dava başlatmakta ve şirket hukuku sorunlarında danışmanlık yapmaktadır. Ayrıca Türkiye’de yatırım yapmak isteyen veya üretim yapan Hollanda şirketleri de yardım almak için MANZ Legal ve Coney Tax Experts şirketlerine başvurmaktadır.

Projemizi farklı kılan başka bir özelliği de, Türk yatırımcı ve tacirlerine geniş bir ağa hitaben sürekli yazılı ve sözlü olarak mükemmel Türkçe ile hizmet sağlayabilmesi ve hukuki danışmanlıkta bulunabilen bir kadrosunun bulunmasıdır. Mevcut kadro, MANZ Legal’ın kuruluşundan bu yana var olan Turkish Desk (Türk Masası) Departmanı ile birçok başarıya imza atmış olup, kurucu ortaklarından Akın Alan da dahil olmak üzere bünyesinde İstanbul Barosu’na kayıtlı bir Türk avukat da içermektedir. Dolayısıyla Hollanda Hukuku Projemiz kapsamında Türk girişimci ve işletmelere ticari işlerinin Hollanda’da kurulumunda herhangi bir dil engeline takılmadan yardımcı olabilir, ticari işlerin devamlılığı ve güvenliği için gerekli tüm sözleşmeleri hazırlayabilir, yasal yahut vergisel bir çekişme ile karşılaşıldığında ilgili mahkemede yargısal süreçleri başlatabilir yahut devam ettirebilir, vergi daireleri ile iletişime geçerek söz konusu sorunu çözüme ulaştırabiliriz.
The trade relationship between Turkey and the Netherlands is over 400 years old. The Netherlands are worldwide one of the biggest investors in Turkey. Over the last ten years the trade between these countries has tripled in size and there is a growing interest of Turkish entrepreneurs of doing business with The Netherlands.

Prosperous international trade between these two countries requires good information about the Dutch legal system and a reliable partner. To help you to comply with those demands, we, MANZ Legal and Coney Tax Experts are here to provide the necessary information about all civil and tax law matters which might cross your path while doing business in The Netherlands.

Many companies start their business in the Netherlands because of the magnitude of possibilities. Whether for trade and investment or utilizing the country’s ideal location, infrastructure and investment climate to penetrate markets throughout Europe. The Netherlands has a stable and flexible labour market, is centrally located and has a well-educated and multilingual workforce. The Dutch legal system is very efficient and on an European average the courts work fast, efficient and at reasonable fees. The Netherlands also has the most extensive tax treaty network in the world. The tax facilities are diverse.

In short: the Netherlands is the ideal country to serve as a portal to the rest of the world.

Doing business abroad can be challenging. To meet that challenge, you have to make sure you have trustworthy and accomplished partners in the Netherlands. MANZ Legal and Coney Tax experts are lawyers and tax specialists and combined their expertise in order to provide the best possible civil, commercial and tax law services which enables foreign investors and enterprises to do business in the Netherlands.

For our Turkish clients we can offer our services in Turkish as well as Dutch, German and English. Our team, among others consists of Akin Alan, one of the founding partners of MANZ Legal, who is also the head of the Hollanda Hukuku Department. We can assist enterprises in setting up their businesses and drafting essential contracts, required for doing business in the Netherlands on a proper and safe way. Furthermore, in case of a dispute we can represent your company at the relevant Dutch courts or in the event of a fiscal dispute we can contact the tax authorities in order to resolve the dispute.