Hotel Chatziandreou 4

4.7 star(s) from 47 votes
Prínos, 64010
Greece

About Hotel Chatziandreou

Hotel Chatziandreou Hotel Chatziandreou is a well known place listed as Hotel in Prínos , Resort in Prínos , Swimming Pool in Prínos ,

Contact Details & Working Hours

Details

Amplasat într-o livadă de măslini și aproape de o plajă de nisip, Hotelul Chatziandreou se află la 300 de metri de Prinos Village, taverne oferind, café-baruri și magazine. Acesta oferă o piscină în aer liber și un snack bar la piscină. Toate camerele de la Chatziandreou includ un balcon privat, unele opinii și altele vedere la munte, oferind piscină. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, TV și un uscător de păr în baie.

Micul dejun și alte mese sunt servite zilnic la restaurantul pe site-ul. Oaspeții pot savura o cafea sau o băutură răcoritoare la barul de la restaurant sau snack barul de la piscină, cu vedere la piscină și verdeața din jur motivele.

Facilitățile includ o zonă de lounge cu TV și un loc de joacă. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. Portul Prinos se află la numai 800 de metri distanță de Hotelul Chatziandreou, în timp ce principalul port din Thassos este la 16 km. Pentru comoditate, există un minimarket, la o distanță de 500 de metri și o stație de autobuz în fața proprietății.