Taverna Ritort 2.99

València, 8
Camprodón, 17867
Spain

About Taverna Ritort

Contact Details & Working Hours

Details

A la Taverna Ritort hi trobareu amics i coneguts, gent del poble i d'arreu, per a poder parlar, xerrar i comentar, amenitzat amb les cerveses i el pintxos variats que s'ofereixen. Per només 1,50 € podreu gaudir d'un pintxo i una canya, amb l'ambient musical canviant per cada moment del dia, per a llegir el diari, dinar, berenar, sopar, o per la diversió de la nit. Sereu rebuts en tot moment amb la simpatia i l'afecte que trobareu des de la barra.

A més, la Taverna Ritort es troba oberta a qualsevol esdeveniment que desitgeu organitzar, xerrades, campionats, des de la vostra associació o grup d'amistats. Ja actualment estem preparant per cada 15 dies, oferir espectacles amb monòlegs, música en viu, DJs; mentre que les altres setmanes organitzarem concursos d'endevinar cançons, campionats d'escacs, parxís, etc.

Us esperem amb tot l'ambient disponible, de dimecres a diumenge, de 10 del matí a 3 de la matinada, amb la cuina oberta ininterrompudament.

I si ens inclous en el teu grup d'amistats del Facebook, rebràs periòdicament informació dels esdeveniments que anem organitzant.