Sifasol Emm 2.81

4.8 star(s) from 5 votes
Escoto, 72
Benisa, 03720
Spain

About Sifasol Emm

Sifasol Emm Sifasol Emm is a well known place listed as School in Benisa ,

Contact Details & Working Hours

Details

Sifasol és una associació que ha decidit consolidar des dels seus inicis una escola de música moderna al poble de Benissa.

Ja fa deu anys que impartim classes encaminades cap a la música moderna, concepte que pot abastar diferents estils de música, com pot ser blues, jazz, funky, pop, rock, latin, etcètera.

La demanda i l’interès per la formació de la música moderna, els quals han fet que nasca aquesta associació, va creixent cada dia més, i per això volem crear una nova etapa musical a Benissa i a la resta de la Marina.

A l’Escola de Música Moderna oferim una ensenyança impartida per un professorat qualificat, basada en l’harmonia moderna, la tècnica i característiques necessàries de cada instrument per a tocar diferents estils musicals, amb la seua pràctica i improvisació, i també la cohesió musical a l’hora de tocar en grup.

Per a aconseguir els objectius que l’associació s’ha marcat, oferim l’aprenentatge d’instruments que formen part d’una agrupació musical: bateria, baix, guitarra, piano, vent i cant. En totes elles es treballa tant la tècnica com la interpretació i la improvisació musical.

També tenim la possibilitat d’aprendre a tocar en grup, cohesionar els ritmes i les melodies alhora de viure moments agradables mitjançant les classes de combo, dirigides per un professor experimentat, la qual cosa fomenta la comunicació entre els estudiants i l’interès per l’estudi.

A més d’aquesta oferta educativa, l’Escola de Música Moderna també ofereix durant el curs acadèmic audicions d’alumnes on interpreten temes musicals preparats en la formació de diferents agrupacions constituïdes per alumnes de diferents instruments.

La jam session és una activitat que cal destacar dins de la programació de l’associació, ja que des de fa uns anys hem estat preparant-la tots els primers dijous de cada mes dins del curs. És una activitat enfocada ja no solament a l’alumnat sinó al públic en general, a persones que vulguen escoltar i gaudir de música en directe, o bé participar en elles portant l’instrument per a fer música, improvisant i fent noves amistats.

L’associació Sifasol, Escola de Música Moderna, volem oferir una bona educació musical, estar a l’abast i satisfer la demanda de les persones interessades de Benissa i el seu voltant.