Restaurant La Mar Salada 3.37

Avda Riells 104
La Escala, 17130
Spain

About Restaurant La Mar Salada

Restaurant La Mar Salada Restaurant La Mar Salada is a well known place listed as Restaurant/cafe in La Escala , Mediterranean Restaurant in La Escala ,

Contact Details & Working Hours

Details

Restaurant La Mar Salada és un lloc on treballem per poder oferir als nostres clients les nostres passions; passió per la terra l'Empordà, passió pel mar, passió pels seus costums, els seus productes i com no, el seu inigualable gastronomia.
Es per això que enfoquem tot el nostre esforç professional perquè tots els que ens visiten puguin percebre en cada mos, en cada glop, un tros de Mediterrani i Empordà.

Restaurant La Mar Salada ofereix una oferta gastronòmica basada en peix frescos, mariscs, cans, verdures i fruites de primera qualitat. Amb receptes tradicionals o cuinada a la barbacoa exterior, just davant del client. També els oferim una atractiva oferta de menús a uns preus molt assequibles.
Tot això en un marc meravellós enfront del mar; només a 30 metres de la platja de Riells i a dos minuts del port de L'Escala.
Disposem d'una terrassa amb vista al mar on els nostres clients podran relaxar-se i degustar nostra fantàstics plats. També disposem d'un menjador interior climatitzat. O si ho prefereix, per a les seves ocasions especials tenim un menjador privat on fer les seves celebracions favorites. Tot això en un bonic menjador amb capacitat per 20 persones com a màxim; per no perdre la intimitat i exclusivitat.

Si han triat nostra meravellosa terra per gaudir del seu temps lliure, no ho dubti; en Restaurant La Mar Salada, col·laborarem al fet que la seva estada hagi estat una experiència meravellosa.