La Lottería Catalunya-Méxic. Associació Cultural 1.32

Plaça Soller
Barcelona, 08016
Spain

About La Lottería Catalunya-Méxic. Associació Cultural

La Lottería Catalunya-Méxic. Associació Cultural La Lottería Catalunya-Méxic. Associació Cultural is a well known place listed as Clubhouse in Barcelona , Non-profit Organization in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

http://lalotteria.blogspot.com.es/">"La Lottería" Associació Cultural és un projecte sense ànim de lucre que busca promoure les arrels de la cultura Mexicana la seva interacció amb la Catalana i inclusió en la diversitat cultural del país aglutinant en la seva sinergia a creadores/és de diferents disciplines amb l'objectiu de promoure les seves idees artístiques per mitjà de tallers, exposicions, recitals, projectes col·lectius que tinguin com a eix de treball temis que siguin d'interès col·lectiu i amb una dinàmica transversal de treball.
Com a prioritat tenim eixos de treball específics.
a) Art emergent.
b) Igualtat de Gènere. Drets humans
c) Sobirania alimentària. Km0
La Lottería Associació Cultural incideix especialment a fer accessible el coneixement cultural i la seva producció artística per mitjà de les noves tecnologies i nous usos i canals d'intercanvi cultural que estem vivint actualment, com a resposta a l'actual crisi econòmica.


"La Lottería" Asociación Cultural es un proyecto sin ánimo de lucro que busca promover las raíces de la cultura Mexicana su interacción con la Catalana e inclusión en la diversidad cultural del país aglutinando en su sinergia a creadoras/es de diferentes disciplinas con el objetivo de promover sus ideas artísticas por medio de talleres, exposiciones, recitales, proyectos colectivos que tengan como eje de trabajo temas que sean de interés colectivo y con una dinámica transversal de trabajo.
Como prioridad tenemos ejes de trabajo específicos.
a) Arte emergente.
b) Igualdad de Género. Derechos humanos
c) Soberanía alimentaria. Km0
La Lottería Associació Cultural incide especialmente en hacer accesible el conocimiento cultural y su producción artística por medio de las nuevas tecnologías y nuevos usos y canales de intercambio cultural que estamos viviendo actualmente, como respuesta a la actual crisis económica.