Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar 3.55

Carrer Ponts i Gallarza, 58
Barcelona, 08030
Spain

About Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar

Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar Casal Catòlic de Sant Andreu de Palomar is a well known place listed as Non-profit Organization in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

El Casal Catòlic de Sant Andreu és una entitat, actualment no-religiosa, de les més emblemàtiques del nostre barri, on hom pot gaudir dels seus actes i participar en les seves activitats. La seva importància rau, sobretot, en la seva activa i constant col·laboració, ara i sempre, en la majoria d’actes públics que s’han celebrat al barri i a la ciutat. Avui dia, però, deu el seu renom, en gran part, a la seva important implicació en el barri durant temps passats, tot i que la seva activitat continua essent notòria.
Òbviament, no solament col·labora en els actes veïnals, sinó que dins del seu recinte, hom també pot participar i formar part de totes i cadascuna de les activitats que s’hi fan i festes que s’hi celebren.
El Casal Catòlic està situat en una de les zones més cèntriques de Sant Andreu. Concretament es troba al c/ Pons i Gallarza núm. 58, en un antic i reformat edifici adquirit a principis del s. XX. Compta amb diversos espais dins del seu ampli recinte, a més dels serveis de la casa, cosa que permet la realització simultània de diverses activitats de diverses seccions com son:
L’Esbart Maragall amb el Cos de dansa, l’Escola i el Grup Juventus. Tennis Taula. Escacs, Pastorets del Casal, Grup Benavinguts. Diversos grups de Teatre. Balls de Saló, Salsa, Country, en les quals podem participar durant el nostre temps lliure i segons les nostres preferències personals.
El Casal és obert a la Ciutat en tots els aspectes que puguin afavorir la cultura i les tradicions de la nostra terra.