Hospital Plató 4.01

Barcelona, 08006
Spain

About Hospital Plató

Hospital Plató Hospital Plató is a well known place listed as Hospital/clinic in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

Hospital Plató és un centre sanitari ubicat a la ciutat de Barcelona, al barri de Sarrià-Sant Gervasi. Fundat l'any 1925, és un centre acreditat pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i pertany al Sistema Sanitari Integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) des dels seus inicis, l'any 1985. Actua com un hospital general bàsic donant cobertura sanitària a una població de 150.000 ciutadanes i ciutadans, buscant una proximitat amb el seu entorn. És una Fundació sense ànim de lucre que dóna assistència a la sanitat pública. Disposa de 161 llits i compta amb una plantilla de 575 professionals. Ofereix un ampli ventall d'especialitat i la màxima qualitat assistencial als seus pacients.
La seva MISSIÓ: Tenir cura de la salut de les persones a través del desenvolupament integral dels seus professionals.
La seva VISIÓ: Ser un Hospital en què professionals i pacients se sentin partícips d'un projecte sostenible d'excel·lència assistencial.
Els seus VALORS: Solidaritat amb les persones i l'entorn; Tracte humà i personalitzat; Vocació d'excel·lència; Transparència i compromís ètic.
Per assolir els seus objectius, desenvolupa plans estratègics amb la finalitat de disposar d'un marc de gestió global que impulsi la millora contínua, adoptant com a model de gestió de la qualitat el model European Foundation Quality Management (EFQM) i com a model de comportament ètic la responsabilitat social.
Les seves polítiques de gestió social constitueixen un compromís que l'organització assumeix en relació als professionals i la comunitat, amb la finalitat de millorar la seva implicació, motivació i participació. La seva vocació per l'excel·lència ha sigut reconeguda amb diversos premis i guardons europeus, destacant la consecució del màxim nivell de reconeixement del model EFQM 500+, obtingut el 2011 i revalidat el 2013, obtenint per 2015 una puntuació superior a 600 punts; i el nombre d'agraïments obtinguts, que des del 2010 supera al nombre de queixes i reclamacions.
Especialitats:
Urgències, UCI, Pneumologia, Traumatologia, Urologia, Al·lèrgia, Patologia del Dolor, Oftalmologia, Oncologia, Cardiologia, Cirurgia General, Maxil·lofacial, Patologia Digestiva, Vascular, Dermatologia, Medicina Interna, Otorinolaringologia, Neurologia.