Escola Joviat 4.37

4.6 star(s) from 47 votes
C. Folch i Torres, 5-13
Manresa, 08241
Spain

About Escola Joviat

Escola Joviat Escola Joviat is a well known place listed as Education in Manresa , School in Manresa ,

Contact Details & Working Hours

Details

l’Escola Joviat de Manresa (Barcelona), és una escola de “vida” ja que els alumnes poden cursar els ensenyaments que van des de l’educació infantil, l’educació primària i l’educació secundària obligatòria, fins als ensenyaments referents a les diferents famílies de batxillerats i cicles formatius de grau mig i superior.

L’Escola Joviat aposta per la formació continuada i ofereix també un ampli ventall de cursos de formació ocupacional i formació continuada.

Eduquem perquè valors universals com la pau, la generositat, la tolerància i l’honestedat; valors socials com la democràcia, el respecte, i el diàleg; valors individuals com la llibertat, la sinceritat, el sentit crític i l’esforç personal; i valors tradicionals com la responsabilitat, la família i la civilitat, esdevinguin motors de transformació i avenç de la nostra societat.
Eduquem en un clima de confiança i de respecte, construint una relació emocional positiva entre totes les persones que treballen a l’Escola i l’alumne, per tal d’aconseguir una escola inclusiva i oberta a tothom.