Edicions i Publicacions de la UdL 1.98

Jaume II, 67 -Campus Cappont
Lleida, 25001
Spain

About Edicions i Publicacions de la UdL

Edicions i Publicacions de la UdL Edicions i Publicacions de la UdL is a well known place listed as University in Lleida , Professional Service in Lleida ,

Contact Details & Working Hours

Details

Som el segell editorial de la Universitat de Lleida, i des d'aquí produïm, publiquem i comercialitzem diferents materials científics, docents i d’imatge institucional.
La nostra feina inclou tot el procés d’edició, des de la recepció del material en brut fins la seva distribució comercial i difusió, passant per les etapes de maquetació (donar forma estètica i disseny als continguts), registre (ISBN, ISSN, Dipòsit Legal,...), correcció i impressió final.
El nostre catàleg editorial compta amb publicacions tant en suport paper com en format digital.
Des d’Edicions i Publicacions de la UdL gestionem també la Botiga/Llibreria de la UdL, situada al Campus de Cappont i oberta al públic en horari de matí i tarda. A la botiga trobaràs les nostres publicacions i també els Údels, productes de marxandatge diversos amb el segell Universitat de Lleida.
Si estàs interessat en publicar el teu treball científic, si vols presentar les còpies de la teva tesi amb un aspecte professional, si necessites un tríptic, cartell o pancarta pel teu departament... no dubtis en contactar-nos i demanar-nos un pressupost personalitzat sense compromís. Oferim els nostres serveis a tota la comunitat universitària i al públic general.