CAEM Centre d'Art d'Època Moderna 2.66

Seu Parc Científic i Tecnològic Complex Gardeny: Plataforma de Serveis Tecnològics de la Universitat de Lleida. Edifici H3 B, 2a planta, laboratoris 10 i 11
Lleida, 25003
Spain

About CAEM Centre d'Art d'Època Moderna

CAEM Centre d'Art d'Època Moderna CAEM Centre d'Art d'Època Moderna is a well known place listed as Arts & Entertainment in Lleida , College & University in Lleida , University in Lleida ,

Contact Details & Working Hours

Details

Al CAEM oferim serveis d’estudi, assessorament, valoració, taxació, conservació, restauració, autentificació i certificació d’obres d’art. Elaborem informes i peritatges rigorosos que estableixen amb la màxima precisió possible l’estil, la tècnica, el significat històric, la cronologia, l’estat de conservació, l’autoria i, per descomptat, el valor patrimonial, cultural i econòmic de les obres que són objecte d’aquest estudi.

SOM UN CENTRE PÚBLIC I TRANSPARENT AL SERVEI DE LES PERSONES
La nostra especialitat és acompanyar amb molta cura i estima, amb absoluta honestedat, transparència, confidencialitat, rigor i professionalitat ètica, totes aquelles persones, famílies i col·leccionistes que dipositen la confiança en el nostre centre universitari. Som un centre públic. Defensem el patrimoni. Assessorem, orientem, acompanyem i protegim les persones que han estat capaces de crear un patrimoni artístic individual o familiar.

RIGOROSOS I PRECISOS
Ens preocupem, per exemple, de descobrir amb la màxima precisió i exactitud possibles quan i per qui ha estat realitzada una determinada pintura o obra d’art inèdita.