ECOMETROPOLI Centre d'Educació Ambiental 3.12

4.5 star(s) from 20 votes
Reciente Torribera - Pavelló Montserrat - C. de Prat de la Riba, 171
Santa Coloma de Gramenet, 08921
Spain

About ECOMETROPOLI Centre d'Educació Ambiental

ECOMETROPOLI Centre d'Educació Ambiental ECOMETROPOLI Centre d'Educació Ambiental is a well known place listed as Education in Santa Coloma De Gramenet , School in Santa Coloma De Gramenet ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ecometropoli, ubicat al Pavelló Montserrat del Recinte Torribera, és el Centre d'Educació Ambiental Municipal depenent de la Regidoria de Medi Ambient, Ecologia Urbana i Protecció dels Animals de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Ofereix recursos i serveis ambientals a tota la ciutadania de Santa Coloma de totes les edats.

BOSC Exposició permanent.
Els ecosistemes de la Serra de Marina, l'ecosistema fluvial del riu Besòs, l'ecosistema urbà. la sala de les petjades i la sala de projeccions

Parc de Mobilitat Sostenible i Educació Viària. Per aprendre les normes bàsiques de circulació conduint cars i bicicletes en un circuït viari.

Activitats i tallers escolars
Emmarcats en el Programa d’Activitats Educatives ofereix tallers i activitats adreçats als centres escolars en tots els àmbits de la sostenibilitat.
Els centres escolars les podeu concertar des de la pròpia web municipal o del centre Ecometropoli.

Activitats i tallers familiars de cap de setmana
Tots els caps de setmana el Centre obre les seves portes a les famílies. Visites guiades a l’exposició permanent del Centre, tallers, itineraris de natura pel Parc Serralada de Marina i activitats al Parc de Mobilitat Sostenible i Educació Viària.

Espai de recerca Joan Vicente i Castells
Arxiu i documentació de la col·lecció particular del Sr. Joan Vicente i Castells. El centre és la seu d’aquest fons de materials paleontològics i bibliogràfics i està al servei de les consultes i de la seva divulgació.