Ebro Winter Carp Experience 2.92

5 star(s) from 10 votes
Playas de Chacon, 1
Caspe, 50700
Spain

About Ebro Winter Carp Experience

Ebro Winter Carp Experience Ebro Winter Carp Experience is a well known place listed as Travel Agency in Caspe , Travel/leisure in Caspe , Fishing in Caspe ,

Contact Details & Working Hours

Details

De Ebro Winter Carp Competition (EWCC) is een initiatief van drie topgidsen aan de Ebro in Caspe:
Ron Beugelink, Lee Carpenter en Bennie Muizelaar.

De grote bekendheid van de Ebro is veelal te danken aan de Meerval; hierdoor is de enorm goede karper visserij onderbelicht en veelal stil gehouden. De vissers die van de gigantische hoeveelheid mooie karpers genieten waarvan het gewicht van jaar tot jaar toeneemt, houden dit ook een beetje geheim.

Maar dat het wereldkampioenschap Carpfishing in 2015 in Caspe wordt gehouden geeft wel aan dat hier hele mooie karpers zwemmen.

De winterperiode is de uitgelezen tijd om de grote karpers te bevissen. Tijdens de EWCC is het ons doel om u kennis te laten maken - in de breedste zin van het woord - met de karper visserij van wereldklasse aan de Ebro.

Het doel van de Ebro Winter Carp Competition is: De mogelijkheid om het karpervissen van wereldklasse op de Ebro in de winter te ontdekken en vooral te genieten.

Daarom vist u gedurende 6 dagen afwisselend onder de begeleiding van de gidsen Lee, Bennie & Ron, zodat zij u elk met hun eigen ervaringen en inzichten kunnen bijstaan en uw vragen kunnen beantwoorden.

Ook zijn er diverse topvissers zoals oa Piet Vogel, Marco Kraal en Arnout Terlouw bij dit project betrokken om u de best mogelijke Ebro-ervaring te geven.

U verblijft in de comfortabele Ebro-Lodge waar u na de dagelijkse strijd aan het water 's avonds kunt bijkomen en bijpraten tijdens een relaxte avond met heerlijk eten.

Dit alles maakt de Ebro Winter Carp Competition een evenement voor iedere visser: zowel de gevorderde als de starter, zowel man als vrouw, oud en jong.