Thyværkstedet - Thisted Kommune 3.4

4.7 star(s) from 32 votes
Kronborgvej 113
Thisted, 7700
Denmark

About Thyværkstedet - Thisted Kommune

Thyværkstedet - Thisted Kommune Thyværkstedet - Thisted Kommune is a well known place listed as Government Organization in Thisted , Disability Service in Thisted ,

Contact Details & Working Hours

Details

På Thyværkstedets Facebook-side får du gode historier, nyheder, informationer om arrangementer og et lille indblik i Thyværkstedets hverdag.

Du er mere end velkommen til at skrive kommentarer, komme med forslag og ideer eller fortælle om din hverdag og dine oplevelser. Men inden du kaster dig over tasterne, vil vi gerne, at du ser på reglerne neden for først.

REGLER:
Vi har lavet denne Facebook-side for at give borgere i Thisted Kommune mulighed for at få et indblik i vores hverdag og aktiviteter samt at dele nyheder, historier og arrangementer.

Vi er glade for alle indlæg og input, både ris og ros er velkommen på siden. Vi fjerner ikke kommentarer, blot fordi vi ikke er enige. Men vi har nogle få enkle regler, der skal være med til at sikre, at alle får en god oplevelse her på Facebook-siden:

• Hold altid en god og konstruktiv tone i dine opslag og kommentarer. Brug din sunde fornuft og tænk på, at din familie, venner og kollegaer sikkert også er på Facebook og læser hvad du skriver
• Respekter de andre brugere og deres indlæg og holdninger
• Skriv ikke personlige oplysninger om hverken dig eller andre
• Skriv ikke kommentarer eller indlæg, der er krænkende, truende, racistiske eller på anden vis er i strid med lovgivningen
• Skriv ikke indlæg, der indeholder chikane, mobning eller er nedladende over for grupper eller personer
• Skriv ikke indlæg, der har kommerciel eller markedsføringsmæssig karakter.

Dette er ikke en debatside, og vi vil ikke kommentere på personsager
Skulle det blive nødvendigt, sletter vi indlæg og kommentarer samt blokerer personer, der ikke overholder retningslinjerne. Vi vil så vidt muligt begrunde en sletning eller en udelukkelse i en meddelelse direkte til brugeren.

Facebook har også et regelsæt, som du kan læse på https://www.facebook.com/legal/terms

Facebook har en funktion, som automatisk sletter kommentarer med bandeord. Du vil ikke få besked, hvis Facebook automatisk sletter din kommentar.


ADMINISTRATOR:
Når du slår noget op på Thyværkstedets væg eller kommenterer på vores opslag, kan vi se, hvem du er. Derfor skal du også vide, hvem der holder øje med siden, svarer og lægger statusopdateringer ud. Siden er administreret af Gitte Leegaard Bøjer.

Vi vil gøre vores bedste for at svare dig på dine spørgsmål eller henvise dig til den rette.

Generel information. om vores serviceydelser og kontaktoplysninger kan du finde på
http://www.thisted.dk/Institutioner/institution/thyvaerkstedet