Strandvejsristeriet 4.59

4.8 star(s) from 138 votes
Kronborg 12A
Helsingør, 3000
Denmark

About Strandvejsristeriet

Contact Details & Working Hours

Details

Strandvejsristeriet er beliggende på Kronborg og danner rammen om et enestående og unikt kaffemiljø for kaffeelskere. Her kan man nyde en god kop kaffe, mens duften af nyristede bønner breder sig fra det arbejdende kaffeværksted, hvor trioen bag mikroristeriet dyrker deres passion for velsmagende kvalitetskaffe.

Fra den 1. juni 2011 er Strandvejsristeriet flyttet ind i nye lokaler på Kronborg, bygning 12A. Bygningen husede tidligere det gamle cafeteria, som har forsynet slottets soldater med mad igennem de sidste 350 år, men nu skal cafeteriet forvandles til en ægte kaffeoase med mulighed for at smage og dufte til udsøgte kaffevarianter. Det er det første sted i Danmark, hvor man kan sidde og nyde friskbrygget kaffe og samtidig opleve en kafferister i funktion.

Strandvejsristeriet har tidligere holdt til på Oldenvej 17 i Kvistgård, hvor vennerne Peter Slott og Michael Lagoni i 2006 startede Nordsjællands første mikroristeri. Senere blev kaffeduoen til en trio, da vennerne udvidede familien med kaffeentusiasten Mille Henriksen, der til daglig er gift med Peter Slott. Idéen bag Strandvejsristeriet er at levere frisk og nyristet kaffe af den fineste kvalitet til det danske marked, og derfor er kaffebønnerne nøje udvalgt efter en række kvalitetsparametre.

I de nye lokaler på Kronborg får gæsterne foruden enestående smags- og duft oplevelser også mulighed for at købe frisk, nyristet kaffe med hjem. Strandvejsristeriet har et udvalg på mere end 20 kaffevarianter som håndpakkes i poser, når kunderne bestiller den ønskede kaffevariant.