Sanne C 4.21

4.8 star(s) from 183 votes
Vestergade 13
Sæby, 9300
Denmark

About Sanne C

Contact Details & Working Hours

Details

Om Sanne C

Sanne C har eksisteret siden 2002 som fysisk butik og blev i 2013 suppleret med webshop da rigtig mange af vores kunder efterspurgte muligheden for at handle online, så efter mange overvejelser var den en realitet i foråret 2013.

Vores filisofi er at alle skal have råd til at kunne klæde sig i den seneste mode, derfor har vi meget fokus på at have de produkter og mærker der leverer smart og moderigtigt tøj og samtidigt forstår at holde prisen et sted hvor alle kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Facebook er vores opslagstavle og alt hvad vi laver bliver slået op her, nyheder, tilbud, konkurrencer modeshows, skøre ide'er, pludselige påfund o.s.v.

Som noget nyt bliver alle nye varer postet på facebook lige så snart det er lagt på webshoppen så alle har lige mulighed for at sikre sig de lækre styles.

Vores sortiment

Produkt og sortiment mæssigt afspejler begge forretninger hinanden og vi søger hele tiden i markedet efter trends og tendenser, for at du som kunde kan være sikker på at du altid kan blive opdateret med den seneste mode udvikling uanset om du er ung, ældre, mor eller barn ja så står vi altid klar til at hjælpe dig både i butikken og her på webshoppen.

Her er et udvalg af de mærker vi har valgt. "Minus" ,"Ofelia", "Esprit", "Jacqueline de Yong", "Noisy May", "Kids Up", "Little Pieces", "LP Boys", "Green Comfort", "Only Play". "Girl Power", "Good Morning Universe", "Redwood", "Drys", "Miss Baron", "Cha Cha","Jam", "Zento", "CAT&CO", "Qnuz", "Maidenform" og " Vogue" i sortimentet.

Sanne C er i en fantastisk udvikling og der sker rigtig mange ting hele tiden så sørg for at følge med hvis du ikke vil gå glip af noget. :-)

Har du spørgsmål til produkter, det være sig varer du har set på vores hjemmeside, allerede har købt eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Den nemmeste måde at kontakte os på er via en PB på facebook.

P.s. hvis vi ikke svarer telefonen er det p.g.a. travlhed i butikken, prøv igen senere, send os en mail eller send en PB på facebook så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.