Reddernes Førstehjælp 3.46

4.9 star(s) from 41 votes
Flæsketorvet 68 1.
Copenhagen, 1711 København V
Denmark

About Reddernes Førstehjælp

Reddernes Førstehjælp Reddernes Førstehjælp is a well known place listed as Education in Copenhagen ,

Contact Details & Working Hours

Details

Reddernes Førstehjælp

Reddernes Førstehjælp er en virksomhed der har specialiseret sig inden for førstehjælp. Vi har en lang række ydelser for private, virksomheder, institutioner og foreninger. Vi holder til i det centrale København tæt på Hovedbanegården.

Instruktørerne er reddere

Vores instruktørstab består af uddannede reddere med akutambulanceerfaring. De har ligeledes gennemgået et førstehjælpsinstruktørkursus samt et pædagogisk grundkursus. Det sikre en høj faglighed på kurserne og er en kvalitetssikring for kursisterne. Instruktørerne er alle godkendte af Dansk Førstehjælpsråd og benytter de seneste guidelines indenfor førstehjælp.

Godkendte beviser

Reddernes Førstehjælp er medlem af Foreningen Af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører, hvis vision er ikke alene at udbrede kendskabet til førstehjælp igennem oplysning, foredrag og kurser som det er i dag, men at foreningen også bliver medbestemmende på førstehjælpsområdet, enten i samarbejde med og medlem af Dansk Førstehjælpsråd, eller som selvstændigt talerør til politikere, uddannelsesinstitutioner, befolkningen og erhvervsdrivende igennem medier og ved direkte kontakt. Medlemsskabet gør, at vi kan udstede kompetencegivende godkendte førstehjælpsbeviser fra Dansk Førstehjælpsråd.