Grillkassen.dk 2.75

5 star(s) from 6 votes
Bakkeskrænten 10
Brønderslev, 9700
Denmark

About Grillkassen.dk

Grillkassen.dk Grillkassen.dk is a well known place listed as Food/beverages in Brønderslev ,

Contact Details & Working Hours

Details

OM OS

Grillkassen.dk er en videreudvikling af Ribs4you A/S, der i flere år har leveret til både detailhandlen, catering og restaurationsbranchen i ind- og udland. Vi har, i samarbejde med et team af kokke, udviklet helt specielle marinader og krydderiblandinger, der sikrer en helt fantastisk smag. Alle vores produkter er produceret i Danmark, af de allerbedste råvarer, og hos én af de førende producenter til restaurationsbranchen i Danmark.


KONCEPTET OG FORDELENE

Grillkassen.dk er et nyt koncept, der i sin enkelthed går ud på, at levere 1. klasses og serveringsklare produkter direkte til din hoveddør. Vores produkter er hovedsagligt tilberedt ”Sous Vide” – udtales [su: vi:d], hvilket betyder ”under vakuum” på fransk.
Kort fortalt, bliver produkterne tilberedt i vakuum ved meget lave temperaturer i meget lang tid. Dette sikrer en helt speciel mørhed og bevarer både smag og næringsstoffer i kødet.

Produkterne er tilberedt, og skal blot varmes – enten på gril, i grillbakke, på pande eller i ovn. Perfekt til en travl hverdag, hvor man sjældent har tid til at tilberede sit kød i 8-20 timer, som er nødvendigt for at opnå denne helt specielle smag og tekstur.

Du behøver altså ikke længere, at stresse over det endelige resultat. Kødet bliver mørt, saftigt og lækkert .... hver eneste gang.

Så kan tiden bruges til at lave noget lækkert tilbehør i stedet.

RIGTIG GOD APPETIT




HVORFOR GRILLKASSEN ?


• Levering direkte til døren

• Let og overskuelig bestillingsproces

• Kødet er tilberedt og klar til servering – skal blot varmes

• Gourmetkvalitet og gode råvarer

• ”Sous Vide” produceret – altid 100% mørt, saftigt og fuld af god smag