Cykelcentret 3.34

5 star(s) from 7 votes
Bybjergvej 4D
Skovlunde, 2740
Denmark

About Cykelcentret

Cykelcentret Cykelcentret is a well known place listed as Sports/recreation/activities in Skovlunde , Bike Shop in Skovlunde ,

Contact Details & Working Hours

Details

Den 16. marts 1978 blev Cykelcentret grundlagt af Lise og Steen Fabricius. De satte fra starten et højt kvalitets og service niveau – et niveau som butikken stadig er kendt for den dag i dag.

Siden den gang er der dog sket meget. Ikke alene er butikken blev meget større, men det er kundebehovene også. I dag har Cykelcentret altid et minimum af 500 cykler og 40 el-cykler på lager. Dette sikrer kunderne et bredt udvalg af forskellige cykler.

Den 1. april 2007 overtog Morten Fabricius Cykelcentret efter 19 års erfaring i butikken. Siden er han udnævnt som certificeret cykelhandler med en 5 stjernet butik og værksted af Danske Cykelhandlere. I september 2008 blev Cykelcentret en del af Cykelstyrken, som Morten nu er næstformand for.

Cykelcentret har desuden et af de travleste værksteder i landet. Dette kræver et stærkt medarbejderteam, der lige nu består af et veluddannet mandskab med en gennemsnitlig erfaring på mere end 15 år i branchen.

Cykelcentret er glad for at kunne levere høj service til kunderne. Alt skal ikke nødvendigvis være billigt, men det skal være godt. Det skal være kvalitet. Derudover skal der altid være plads til sjov. Det giver glade kunder og medarbejdere.