VP+ 3.21

4.9 star(s) from 9 votes
Roeselstraat 5 - 7
Hasselt, 3511
Belgium

About VP+

Contact Details & Working Hours

Details

VP+ zorgt voor de zelfstandige thuisverpleegkundigen.

* ARGUS INFOMAGAZINE
U betaalt €145/jaar en krijgt hiervoor 6 maal ons tijdschrift Argus met recente informatie over de RIZIV-regelgeving, de sociale wetgeving, fiscale maatregelen, consultingnieuws, gezondheidsitems ... Tevens kunt u 3 x / jaar Medisch Risico Afval bij ons inleveren. Elke maand organiseren wij opleidingen rond diverse themata, wetgeving, medische onderwerpen ... Indien u lid bent van VP+, kunt u gratis deelnemen aan deze opleidingen.

* VERHUUR & VERKOOP VAN MEDISCHE MATERIALEN
Verhuur en verkoop van materialen en benodigheden voor zelfstandige verpleegkundigen en patiënten, advies, leveringen aan huis. Een overzicht kan u in onze webshop terugvinden op www.vp-shop.be.

* VERPLEEGACADEMIE
5 keer per jaar organiseren wij opleidingen voor beginnende thuisverpleegkundigen.

* VERZEKERINGEN
Wij bieden u een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering aan, een gewaarborgd inkomstenverzekering, groepsverzekering, autoverzekering etc. Dit alles aan een gunstig tarief.

* EIGEN TARIFERING
Wenst u zelf te tariferen? U kan bij ons terecht voor aangepaste software, op maat ontwikkeld.

* SCAFANDER
Wij bieden u een mobiel, elektronisch en interactief verpleegdossier aan, Scafander. Hiermee kan u op een efficiënte en snelle manier gegevens van uw patiënten bijhouden en wordt uw communicatie naar uw collega's toe vereenvoudigd. Hiermee bent u dan ok wettelijk in orde.

* HARDWARE
Wij bieden u ook een gamma van hardware aan dat aangepast is aan de thuiszorgmarkt en aan voordelige prijzen.

* VERVANGINGEN - VACATURES
Wij bieden een platform aan waarbij verpleegkundigen die een verpleegkundige zoeken om in hun praktijk te werken in contact te brengen met werkzoekenden. Wij helpen u hier graag mee verder.

* VAKANTIEOORD VP LES VANS
Bent u als zelfstandig verpleegkundige (ev. samen met uw patiënten) op zoek naar een vakantieoord waar u rust en ontspanning vindt op minder dan 1000 km van huis? VP Les Vans (Frankrijk) is een aangename optie.

* BOEKHOUDKUNDIGE BEGELEIDING
Wenst u boekhoudkundige begeleiding van uw praktijk? U kunt gebruik maken van ons gratis intakegesprek. Driemaal per jaar nodigen wij u uit om uw boekhouding te evalueren. Wij geven fiscaal advies maar ook informatie rond de sociale kas, de soorten verzekeringen etc.

* AANGEPASTE WONINGEN
Wij bouwen aangepaste aanleunwoningen voor patiënten en verbouwen voor hulpbehoevenden en gehandicapten. De Cadoles zijn pilootprojecten.