Kinergiek 2.62

5 star(s) from 11 votes
Lazarijstraat 20
Hasselt, 3500
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom op de facebookpagina van Kinergiek. U kan bij ons terecht voor algemene revalidatie maar ook voor meer gespecialiseerde behandelings-problematiek.

Onze eerste prioriteit is uiteraard jouw herstel. Kinergiek staat voor revalideren op maat onder uiterst professionele begeleiding van enthousiaste therapeuten. Onze frisse praktijkruimte bevat naast discrete behandelkamers ook een moderne oefenruimte.

Een goede zorgverlening vereist goede communicatie. Wij houden het graag eenvoudig en vertellen jou in eenvoudige taal wat jouw probleem is. Het leven is al complex genoeg zonder langgerekte medische of Latijnse termen. Jij wilt gewoon beter worden, punt.

Het belang van een transparante en duidelijke communicatie reikt uiteraard verder dan de inleidende bespreking van de behandeling. Wij maken dan ook graag tijd om samen jouw evolutie te bespreken. Uiteraard overleggen we waar nuttig ook met jouw huisarts of specialist over de meest geschikte behandeling.

Bij jouw eerste afspraak maken wij een diagnose van jouw probleem en stellen we een behandelingsplan op om jouw pijn te verlichten en jou terug optimaal te laten bewegen. Onze kinesitherapeuten gebruiken daarvoor verschillende behandelingsmethoden, waaronder manuele therapie, massage en oefentherapie.

Op onze website www.kinergiek.be vindt u meer informatie over ons team, de werking van onze praktijk, behandelingen en oefentherapie.