Sunclass Durbuy, bungalow 181 2.61

5 star(s) from 2 votes
Rue d'Andenne 20
Durbuy, 6940
Belgium

About Sunclass Durbuy, bungalow 181

Sunclass Durbuy, bungalow 181 Sunclass Durbuy, bungalow 181 is a well known place listed as Travel/leisure in Durbuy , Vacation Home Rental in Durbuy , Cottage in Durbuy ,

Contact Details & Working Hours

Details

Comfortabele 6-persoons vakantiebungalow op het vakantiepark Sunclass Durbuy. Bungalow 181 is centraal gelegen waardoor receptie, restaurant, verwarmd binnenzwembad, speeltuin, tennis-, voetbal- en basketbalterrein makkelijk bereikbaar zijn.
Het vakantiepark is op wandelafstand van Durbuy gelegen. Van 27 november 2015 tot 3 januari 2016 is er ieder weekend en tijdens de kerstvakantie dagelijks een sfeervolle kerstmarkt. Boek op tijd en geniet niet alleen van het park en de Ardennen, maar ook van het stadje Durbuy en de gezellige kerstmarkt.

Wij verhuren onze sfeervolle en rustig gelegen bungalow (nr. 181) op het park Sunclass Durbuy.

Onze bungalow is ruim en gezellig ingericht. Het grote terras (ruim 24m2) ligt op het zuiden en er is een prettige mix van zon en schaduw. Het is tevens ideaal gelegen op een rustige en ruime plek met veel privacy. Er zijn geen trappen en steile paadjes, maar U parkeert twee wagens op de privéparking direct voor de deur.

In de bungalow beschikt u over gratis Wifi, digitale TV met DVD, stereo/cd/usb-speler. Twee gaskachels zorgen voor de verwarming.

Keuken : 4-pits gasfornuis met afzuigkap, frigo met vriesvak, microgolf, waterkoker, koffieapparaat, broodrooster en voldoende keukenmateriaal aanwezig.
Eethoek : tafel met 6 stoelen.
Zithoek : lederen bankstel met verstelbare hoofdsteunen.
Badkamer : toilet, lavabo, douche.
Slaapkamer 1 : tweepersoonsbed
Slaapkamer 2 : eenpersoonsbed & een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien met een dekbed en hoofdkussen. Lakens kan je op het park huren of zelf meebrengen.
Overloop : eenpersoonsbed & kastruimte.
Terras : tuinset met 6 stoelen, parasol, inbouwverlichting met dimmer.

Er zijn tevens twee reisbedjes voor baby’s/peuters aanwezig.

In ons chalet zijn huisdieren en roken niet toegestaan.

Huurvoorwaarden en nog meer info vindt U op www.durbuy181.be
Voor meer info of een offerte mag U ons altijd contacteren.