New Generation Hair Club 4.47

4.8 star(s) from 81 votes
Lt. Lippenslaan 2
Borgerhout, 2140
Belgium

About New Generation Hair Club

New Generation Hair Club New Generation Hair Club is a well known place listed as Hair Salon in Borgerhout ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wij ‘’coifferen’’ niet, wij creëren! Zo luidt de slogan van New Generation.

Bij elk van de 5 New Generation kapsalons (Borgerhout, Kapellen, 's Gravenwezel, Westmalle, Wilrijk) behandelt men je haar steeds met respect. Voor een échte modieuze snit kan je bij New Generation voor het 'Logic Styling'-prinicpe kiezen. D.w.z. je haren niet overdreven manipuleren of oubollig in de plooi laten leggen, maar de natuurlijke en logische groei van je haarwortel en haarsturctuur volgen. Een creatie die natuurlijk en modieus oogt en zeer belangrijk... een kapsel dat jij thuis zelf perfect in model krijgt en er identiek hetzelfde uitziet als op het moment dat je bij New Generation naar buiten stapt na een kappersbeurt! De medewerkers van New Generation zijn ook stuk voor stuk door Robert en Yannick, de eigenaars uigekozen.

Het professioneel en ervaren team van New Generation staat altijd klaar om naar uw wensen te luisteren en deze op een zo persoonlijke en individuele manier te vervullen. Ben je op zoek naar een nieuw kapsel of de nieuwste haarmode? Ook dan geven wij graag advies en bieden we een ruime keuze aan ideeën en vormen aangepast aan de laatste trends. Wij zijn ook regelmatig aanwezig op de grote shows in Londen, Parijs, Bologna, New York,... Hierdoor zijn wij perfect op de hoogte van de nieuwigheden in de kapperswereld, van de laatste kleurentrends tot de nieuwste snitten.

Voor onze tarieven hanteren wij een menu-systeem. Ontdek snel op onze site welk menu het best bij jou past. Het basic menu, het perfect menu, het wellness menu, of het luxe menu? Bij New Generation besteden wij ook veel aandacht aan de studenten, jullie kunnen tot 23 jaar genieten van een speciaal studententarief aan 20% op de snit en brushingmenu’s en -10% op onze kleurmenu’s.