Move Natural 3.68

5 star(s) from 30 votes
nekkersputstraat 255
Gent, 9000
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Wil je meer, efficiënter en kwalitatiever bewegen om jouw doelstellingen te behalen? Wil je betere sportprestaties neerzetten en uw atletische vermogen op een hoger niveau brengen? Dan is trainen met Move Natural de ideale manier.

Personal Training

Move Natural luistert naar jou en stelt samen haalbare doelstellingen op. Deze worden behaald door middel van het opnieuw leren bewegen van het lichaam met behulp van functionele tools. Hiernaast wordt ook uitgebreid voedingsadvies gegeven tijdens het intakegesprek en doorheen de periode bij Move Natural.

SPORT PERFORMANCE
Move Natural sport performance verbetert het atletische vermogen van de klant. Er wordt fel gewerkt rond functionele kracht, mobiliteit en blessurepreventie. Move Natural sport performance zorgt voor betere prestaties en vermindert de kans op blessures!

De sport performance sessies zijn in groep en gericht om van het volledige team atletischere spelers te maken.

MOVE NATURAL
Move Natural richt zich op het efficiënter en kwalitatiever bewegen om zo de klant de vooropgestelde doelstelling te laten behalen.

Bij Move Natural wordt er functioneel getraind waardoor heel het lichaam wordt getraind. Je krijgt met andere woorden een op maat gemaakte full body workout.

Move Natural streeft ernaar uw levenskwaliteit te bevorderen.