Marina Yachting Center 2.39

Dokter E. Moreauxlaan 3
Oostende, 8400
Belgium

About Marina Yachting Center

Marina Yachting Center Marina Yachting Center is a well known place listed as Company in Oostende ,

Contact Details & Working Hours

Details

Marina Yachting Center
is importeur van het Franse zeil-en motorjachtengamma JEANNEAU en PRESTIGE. Sinds de zomer van 2015 zijn we ook verdeler van de zeil-en motorcatamarans FOUNTAINE PAJOT.

U vindt ons in Oostende, langs de Koninklijke Baan, pal naast de Spuikom. In onze showroom stellen wij permanent nieuwe en tweedehandsboten tentoon. U heeft bij ons een ruime keuze aan gespecialiseerde technische zeilkleding, van merken als HENRY LLOYD, SEBAGO, DUBARRY en MAGIC MARINE.

In de afdeling toebehoren, vindt u de laatste elektronische snufjes van RAYMARINE, accessoires en scheepsbeslag van LANKHORST, BELSHIP en NAVIMO en onderhoudsprodukten van INTERNATIONAL PAINTS en NAUTIX.

Naast het Jeanneau-gamma is er een groot aanbod aan rubberboten en semi-rigids van ZODIAC en AVON, met buitenboordmotoren van YAMAHA en EVINRUDE en trailers van RIBA en SATELLITE.

Voor herstellingen en montages allerhande, alsook reparatie van buiten- en binnenboordmotoren staat ons gespecialiseerd atelier u ter beschikking. En wij bieden winterstallingsmogelijkheden aan in onze winterbergingshal van 1.500m².