Marie&Mari 2.25

5 star(s) from 1 votes
zoutbrugstraat 29
Herk-de-Stad, 3540
Belgium

About Marie&Mari

Marie&Mari Marie&Mari is a well known place listed as Shopping/retail in Herk-de-Stad , Clothing Store in Herk-de-Stad ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom bij Marie & Mari!

Bij Marie & Mari vindt u lingerie, ondergoed, badmode en nachtkleding voor het hele gezin. Met ruim 20 jaar aan ervaring zijn we uitgegroeid tot een echte specialist in de regio. U zit bij ons goed voor een ruim aanbod en deskundig advies.

Marie & Mari is verdeler van gerenommeerde lingeriemerken zoals Marie-Jo, Prima Donna, Chantelle, Lejaby enz. Wij bieden u tevens een ruime keuze in lingerie voor grotere maten. Ons professioneel opgeleid team adviseert u graag en helpt u bij uw aankopen. U mag er bij ons altijd zeker van zijn dat u weer naar buiten gaat met lingerie in de juiste maat en met een perfecte pasvorm.

Heeft u nog een pyjama, nachthemd, kamer- of badjas of négligé nodig? Ook voor nachtkleding kan u bij ons terecht. We hebben bovendien een uitgebreid assortiment ondergoed en nachtkleding voor heren en kinderen.
Het hele jaar door vindt u bij ons ook de nieuwste bad- en strandmode. Dus ook voor een bikini, badpak, tankini en bijpassende accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

U vindt onze winkel aan de Zoutbrugstraat 29 in Herk-de-Stad. We zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot bereikbaar en er is voldoende gratis parking in de omgeving van onze winkel. Volgt u de N2 dan vindt u ons gemakkelijk vanuit Bekkevoort, Diest, Halen, Kermt, Kuringen, Hasselt, Diepenbeek en Bilzen. Via de N716 heeft u een gemakkelijke verbinding met Sint-Truiden, via de N717 met Lummen en Beringen en via de N754 met Stevoort, Alken, Wellen en Borgloon. Ook de E314 ligt vlakbij zodat we vlot bereikbaar zijn vanuit Leuven, Aarschot, Rillaar, Zelk, Lummen, Heusden-Zolder, Zonhoven, Houthalen-Helchteren en Genk kan vinden.

Kom eens langs! Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend geopend van 10u tot 18u.