Kerkhofs Tent Renting 3.12

Hortweidenweg 25
Zonhoven, 3520
Belgium

About Kerkhofs Tent Renting

Kerkhofs Tent Renting Kerkhofs Tent Renting is a well known place listed as Event Planner in Zonhoven , Portable Building Service in Zonhoven ,

Contact Details & Working Hours

Details

Kerkhofs Tent-Renting biedt zijn klanten een ruim aanbod aan tenten in diverse maten en modellen gaande van party-tent tot kadertent. Onze tenten zijn niet enkel voorzien van de standaardbenodigdheden maar bij ons heeft u ook de keuze om de tenten te laten aankleden met zwarte zeilen aan de binnenkant en wit aan de buitenkant. Dit om de lichtdoorlatendheid te beperken wat presentaties ten goede komt.

De tenten van Kerkhofs Tent-Renting zijn steeds leverbaar met dichte wanden, wanden met ronde ramen of landscape ramen. De tenten zijn tevens te verkrijgen met transparante wanden. We verankeren onze tenten steeds met gewichten of piketten in de grond. Op die manier kunnen we de veiligheid garanderen. Al onze tenten kunnen gekoppeld worden om op die manier een groter oppervlak te betrekken.

De tenten uit ons gamma voldoen stuk voor stuk aan de strengste normen in kwaliteit en brandveiligheid. De juiste tent voor uw event, daar streven we naar!