Influencers Vlaanderen 2.48

5 star(s) from 1 votes
Geneikenstraat 26
Lummen, 3560
Belgium

About Influencers Vlaanderen

Influencers Vlaanderen Influencers Vlaanderen is a well known place listed as Organization in Lummen ,

Contact Details & Working Hours

Details

KORT:
Influencers is een wereldwijde organisatie die goede mensen inspireert tot goed zakendoen, waardoor hun omgeving transformeert; We reiken middelen en oplossingen aan, die de bedrijven van onze partners significant verbeteren dankzij relaties van invloed.

UITGEBREID:
Door het "Influencer's algorithm" helpen we zakenmensen hun eigen gedragsstijl (beter) te begrijpen en welke andere gedragsstijlen er zijn. Wanneer je leert om iemand te benaderen in de gedragsstijl waar deze persoon zichzelf het best in voelt, dan zal je merken dat je kan stoppen met verkopen: je krijgt een positieve invloed in iemands leven. Dit zal niet enkel je zaken, maar ook je relaties transformeren. Je zal merken dat je een positief verschil kan maken in iemands leven op een manier, die je eerder niet als mogelijk hield.

Ons programma is het resultaat van de 15 jarige ervaring van onze stichter Peter Sylvester, "the Harley Guy", die 10 jaar lang vice president international was van Harley Davidson. Het grote verschil met een gewone cursus? Eenmaal het cursusgedeelte is afgerond, begint het pas! Als "influencers" komen we samen in maandelijkse leiderschapsgroepen ("circles" genaamd) om het geleerde verder te laten wortelen, om nieuwe dingen te leren en om onze positieve invloed verder uit te dragen in onze zaken en in onze levens. Elk jaar houden we vele events waarin we het leven vieren en tegelijk ook focussen op onze persoonlijke en zakelijke visies.

Influencers is gebaseerd op drie kernwaarden: Passie, Integriteit en Delen. We leven naar deze waarden en maken een verbintenis naar elkaar toe voor een beter leven voor onszelf en voor anderen. Er is niet iets zoals falen binnen Influencers; we weten dat het leven een reis is van ofwel leren ofwel succes. We verwelkomen u op onze 'discovery events' om kennis te maken met waar Influencers voor staat en hoe het uw leven kan veranderen op de meest positieve manier. Kom ons aub opzoeken, want we houden ervan om "good people" te ontmoeten.