Gå Nord 4.69

4.4 star(s) from 143 votes
Hardenvoort 5
Antwerp, 2060
Belgium

About Gå Nord

Gå Nord Gå Nord is a well known place listed as Restaurant/cafe in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

GÅ NORD

Restaurant Gå Nord - Deens voor ‘ga naar het Noorden’.

In het oude koetshuis te midden van de groene oase die Park Spoor Noord is, huist restaurant Gå Nord. In het ruwe industriële pand uit 1900 met het verweerde plafond en de hoge ramen die uitkijken over het park kan u genieten van eerlijke gerechten met Scandinavische en oosterse invloeden.

De oosterse wabi-sabi filosofie – simpel, natuurlijk en eerlijk - klinkt steeds door in alles wat we doen. We kiezen resoluut voor pure smaken, lokale seizoensgebonden bio-producten en eigen bereide producten. Kortom, no nonsense lekker eten en drinken in een unieke setting.

MENU // Bar & Bites

Ontdek op ongedwongen manier het genot van het delen. Onze chefs stellen mooie kleine bordjes (SMÅRETTER) voor u samen die u in gezelschap kunt delen. Laat de chef voor u kiezen of stel zelf u menu samen. Geniet van de gemoedelijke sfeer en vraag onze specialisten op de vloer naar de lekkerste hapjes. Bijbestellen is steeds mogelijk.
Wie gewoon een drankje komt nuttigen, kan plaatsnemen aan de bar of in onze gezellige zithoek. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Gå Nord wilt een ontmoetingsplek zijn zonder de noodzaak om te moeten lunchen of dineren.

Daarom schenken we veel aandacht aan onze drankenkaart, waarbij ook de non-alcoholische liefhebbers volop aan hun trekken komen met waterkefir, kombucha, sappen en tonics van eigen hand. Natruurlijk schenken we eveneens bio-, natuur- en klassieke wijnen, speciale bieren en heerlijke crafted cocktails.

GROEPEN
Walking dinners, feesten en recepties

Bent u nog op zoek naar een unieke locatie voor uw receptie, personeelsfeest, verjaardagsdrink, dinner of ander evenement? Gå Nord denkt graag met u mee voor de invulling van deze bijzondere dag! Kom met je vrienden, collega’s of klanten op een ongedwongen manier genieten van een heerlijk avondje uit in Gå Nord. Voor groepen vanaf 30 personen verzorgen we belevingen op maat die lang blijven nazinderen…

Ons restaurant is zo ingedeeld dat we de ruimte speciaal voor privat dinners, recepties en feesten kunnen indelen. De ruimte beslaat 400 vierkante meter. Goed voor ruim 120 zitplaasten of meer dan 300 mensen staand. Zeer populair bij onze gasten is ook het zuidelijk georiënteerd zonneterras met nog eens een extra 300 vierkante meter.
Wat dacht u van een aperitief op het terras met zicht op het park en vervolgens een walking dinner in ons oude koetshuis? Of liever eerst een drankje in de zithoek en dan meerdere kleine bordjes van de chef om met je vrienden te delen? The sky is the limit!

Vraag ons naar de mogelijkheden via info@ganord.be of bel +32 468 41 42 43.

BEREIKBAARHEID

Gå Nord is makkelijk bereikbaar met de fiets, te voet, met het openbaar vervoer en met de wagen.

Met de fiets: Er zijn fietsenrekken in het park. Er zijn ook meerdere velostations in- en rond het park.

Met de bus of de tram: Ook met de bus of de tram geraak je er gemakkelijk. Aan bushalte Antwerpen Damplein stoppen de bussen 23, 610, 620, 621 en 629. Tram 12 stopt aan de tramhalte Gasstraat op wandelafstand.

Met de trein: Je kan ook de trein nemen naar Antwerpen-Centraal en daar een Velo of het openbaar vervoer nemen.

Met de wagen: Er worden op dit moment op verschillende plaatsen in Antwerpen werken uitgevoerd. Neem best even een kijkje op www.slimnaarantwerpen.be voor actuele verkeersinformatie. Hou er ook rekening mee dat er geen parking is aan Bar Noord zelf. Je kan wel parkeren op de parkings aan de Viséstraat, de Slachthuislaan of de betalende parking aan het kruispunt Hardenvoort - Bredastraat of onder het Sint-Jansplein.


OPENINGSUREN

Gå Nord is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 12u tot 22u en zondag van 10u30 tot 19u. Geen honden toegelaten.

CONTACT

Oude koetshuis Park Spoor Noord
Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen
Tel: +32 468 41 42 43
Mail: info@ganord.be
web: www.ganord.be