Bar Noord Zomerbar 6.2

4.4 star(s) from 580 votes
viaductdam 1
Antwerp, 2060
Belgium

About Bar Noord Zomerbar

Bar Noord Zomerbar Bar Noord Zomerbar is a well known place listed as Restaurant/cafe in Antwerp , Bar in Antwerp , Restaurant in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bar Noord is ieder jaar open van begin april t.e.m. midden oktober 2026.

Ontspannende muziek, frisse cocktails, overheerlijke houtoven pizza's, salades en burgers op het terras en dit met uitzicht op park, beter kan de zomer in Antwerpen niet zijn. Dit is Bar NOORD, de zomerbar in park Antwerpen Spoor Noord, vlakbij Antwerpen Dam.

Gratis wifi

VOOR GROEPEN

Bar Noord heeft alle troeven in huis om u op een ongedwongen manier van een heerlijke avond te laten genieten. Voor groepen vanaf 30 personen bieden we graag nog iets extra. Wij reserveren voor u een gezellig plaatsje op het ruime terras bij mooi weer of in de overdekte hangar bij minder mooi weer.

Nieuw in Bar NOORD is de grote serre onder de shelter. De serre heeft een maximum capaciteit van 135 mensen staand en 85 personen zittend. Als afgescheiden ruimte is het uiterst geschikt voor feesten, bedrijfsevenementen en recepties. De serre kan privé afgehuurd worden vanaf 40 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden via reservatie@barnoord.be.