Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss 4.07

4.7 star(s) from 73 votes
merodelei 91
Turnhout, 2300
Belgium

About Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss

Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss is a well known place listed as Cafe in Turnhout , Belgian Restaurant in Turnhout , Hotel in Turnhout , Bed And Breakfast in Turnhout ,

Contact Details & Working Hours

Details

Edelweiss is een gezellig eetcafé en Bed & Breakfast in het centrum van Turnhout, vlakbij het station. Edelweiss wordt aanschouwd als de beste 'herberg' van de streek met zijn ongedwongen sfeer, de bediening en zijn uitstekende keuken.

Met het station op 30 sec wandelafstand is Edelweiss de perfecte gelegenheid om te overnachten en te ontbijten. De kamers zijn nieuw en modern, Edelweiss is daarmee één van de betere Bed & Breakfasts van Turnhout en omstreken.

Aan zeer aantrekkelijke prijzen kan u een kamer voor 1 of meerdere nachten reserveren. Indien u voor een langere periode verblijft, profiteert u van een mooie korting. Ook voor bedrijven is korting mogelijk. Vraag naar informatie.

De menukaart is zeer uitgebreid en naast de vaste gerechten serveren wij wekelijks een aantal suggesties. Ook bieden wij ontbijten aan voor groepen. Alle gerechten zijn scherp geprijsd en dagelijks vers. De keuken is trouwens van maandag t.e.m donderdag open van 11u00 tot 22u30 en van vrijdag t.e.m zondag van 11u00 tot 00u00!!

Met ons tuinterras is het één van de mooiste plekjes om te vertoeven in de stationsbuurt. Het is een ideaal café om lekker met vrienden een biertje te drinken, een spelletje te spelen of een hapje te eten.

Voor borrels of etentjes in grotere groepen is Edelweiss ook uitermate geschikt. Reserveren is dan echter wel aan te raden. Edelweiss is ook de vaste stek voor poolers of darters.