Best Western Plus Turnhout City Hotel**** 3.91

3.9 star(s) from 47 votes
Stationstraat 5
Turnhout, 2300
Belgium

About Best Western Plus Turnhout City Hotel****

Best Western Plus Turnhout City Hotel**** Best Western Plus Turnhout City Hotel**** is a well known place listed as Hotel in Turnhout ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bij ons is thuis nooit veraf

In het bruisende centrum van het Belgische Turnhout, vlakbij de Grote Markt, staat het BEST WESTERN PLUS Turnhout City Hotel. Het hotel beschikt over een eigen casino, restaurant en wordt omringd door voldoende parkeergelegenheden. Een nacht doorbrengen in dit historisch, gerenoveerd viersterrenhotel is als thuiskomen, zowel voor zakelijke verblijven als een ontspannen weekendje weg.

De hotelkamers werden met zorg en aandacht voor details ingericht. Zo beschikken ze over prinsheerlijke bedden, een natuurstenen badkamer met toilet en bieden ze hoofd aan de meest hedendaagse noden: een ruim terras of airco, een flatscreen T.V., telefoon, gratis draadloos internet en meer. Voor elke gast staat er daarnaast ook een kleine attentie klaar, want de kleinste details maken soms het grootste verschil.

Zo heeft het hotel in 2009 en 2011 de onderscheiding ‘International Quality Award’ ontvangen. Dat betekent dat het niveau op vlak van schoonmaak, onderhoud, gastvrijheid en service tot het hoogste van de 4200 ‘BEST WESTERN’-hotels ter wereld behoort. Het gedreven personeelsteam staat u graag bij met raad en daad en dit 24 uur per dag.

Elke ochtend wordt er een heerlijk warm en koud ontbijtbuffet geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte. Uiteraard is een uitgebreid ontbijt op de kamer ook mogelijk en zijn er lunchpakketten verkrijgbaar. In het naastgelegen restaurant kan u lekker lunchen en dineren. In de lounge van het hotel kan u een drankje bestellen en met warm weer is het terras geopend.