Blueberry Fields 4.9

4.7 star(s) from 114 votes
Schomstraat 147
Koersel, 3582
Belgium

About Blueberry Fields

Blueberry Fields Blueberry Fields is a well known place listed as Farm in Koersel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Blueberry fields is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verbouwen en (ambachtelijk) verwerken van blauwbessen. In totaal omvat het terrein circa 19 hectare. Hiervan is ongeveer 12 ha bessen. Nog 5 hectare is onderdeel van het Limburgse natuurgebied "De Vallei van de Zwarte Beek". De overige 2 ha is voornamelijk bos en weide. Al met al bieden de bessenplantages in combinatie met het omliggende natuurgebied mogelijkheden voor prachtige wandelingen om te onthaasten en volop van de natuur te genieten.

Rond de boerderij, tussen de plantages loopt een uniek bosbessenleerpad, de beekwandeling en een bomenwandeling. Tijdens een bewegwijzerde wandeling krijgt u een hoop informatie over de wereld van blauwbessen. Bruggen, beekjes, bomen, hagen, vele soorten vogels, rust, zuivere lucht en idyllische plekjes.

In de zomermaanden kunt u ook zelf bessen komen plukken, een drankje drinken, of een ijsje eten op ons buitenterras. Blueberry fields ligt op slechts 1 km van het Limburgse fietsroute netwerk.