Pachamama Adventurers 3.03

105 Cherry Hinton Road
Cambridge, CB1 7BS
United Kingdom

About Pachamama Adventurers

Pachamama Adventurers Pachamama Adventurers is a well known place listed as Travel/leisure in Cambridge , Tour Company in Cambridge ,

Contact Details & Working Hours

Details

Isten hozott a Földön, a világmindenség legizgalmasabb turisztikai célpontján! Tudjuk, hogy számtalan látni, csinálni, megérinteni, megszagolni és megízlelni való van ezen a csodákkal teli bolygón, mi oda szervezünk utazásokat, ahol igazán otthon vagyunk. 5 csillagos kalandokra vágysz? Ismerd meg velünk Pachamamát, a kecsua indiánok nyelvén: Földanyát!
A megfelelő út a megfelelő utazóhoz
Minden Pachamama útban közös az, hogy áthatja a felfedezés és kaland szeretete, ahol az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Bízunk benne, hogy utazási stílusaink között Te is megtalálod az ízlésednek és habitusodnak leginkább megfelelő kalandot.

A megfelelő út a megfelelő utazóhoz
Minden Pachamama útban közös az, hogy áthatja a felfedezés és kaland szeretete, de az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Utazási stílusaink között mindenki megtalálja az ízlésének és habitusának leginkább megfelelő utazást.

Mottónk: mindenből a legjobbat!

Hosszabbítsd meg a kalandod!
Szeretnél rövid idő alatt minél többet látni vagy a hosszú, több hetes utazásokat kedveled? Állítsd össze Te a programod! Szinte minden utazás végén kínálunk izgalmas felvezető és levezető programokat, amivel meghosszabbíthatod a kalandod.

Sőt! Utazásaink indulási időpontját úgy állítottuk össze, hogy azok, akik a lehető legtöbbet szeretnék látni ha olyan távoli tájakra utaznak, mint Afrika, Ázsia vagy Dél-Amerika, 4-5 programot összekapcsolva akár hosszú hetekig velünk utazhatnak. Overland expedícióinkat pedig kifejezetten azoknak ajánljuk, akik egy percre sem szeretnek megállni!


Szállások
Utazásaink során mindig olyan szállásokat választunk, amelyek hűen tükrözik a meglátogatott hely karakterét. Ez lehet akár egyik éjjel egy luxus apartman, másnap egy hangulatos menedékház, harmadnap pedig kempingezés a csillagos ég alatt.


Közlekedés
Minden programunk ára tartalmazza az utazást bérelt járművekkel, csak kivételes esetekben használunk tömegközlekedési eszközöket


Miért fizetnél mindenért külön?
Túráink pont annyira „kalandosak”, hogy egy életreszóló élményt nyújtsanak. Utazásainkat minden esetben helyi partner iroda bevonásával szervezzük, angol és magyar nyelvű túravezetéssel.

Szervezés
Túráink pont annyira „kalandosak”, hogy egy életreszóló élményt nyújtsanak. Utazásainkat minden esetben helyi partner iroda bevonásával szervezzük, angol és magyar nyelvű túravezetéssel.

Minden út rólad szól!

Kis létszámú csoportok
Útjainkon átlagosan 12-20 fő vesz részt. Van köztük olyan, aki egyedül utazik, olyan, aki barátokkal vagy párban érkezik. Az életkoruk, munkájuk és hátterük is ugyanolyan színes, mint az útjaink. Készülj fel rá, hogy rengeteg új barátra lelsz. Nevetések, történetmesélések, szorítani a másikért és örömünnep ha valamit közösen sikerül teljesítenünk. Ez a receptje az életre szóló barátságoknak.

Privát csoportok
Már megvan a társaságod? Legtöbb utazásunkat megrendelheted egyedi időpontban is. A programokat és szállásokat az igényeteikhez alakítjuk, Rátok szabjuk az utazást. Te választasz, hogy kivel, hova és hogyan, a mi dolgunk a mit!

Nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk
Utazásaink nem egy számítógép monitorja előtt születnek. Minden programunkat mi magunk, a terepen is otthonosan mozgó, tapasztalt túravezetők állítjuk össze.

Mi válaszolunk kérdéseidre és az utazás ideje alatt is mi gondoskodunk róla, hogy a Pachamama Expedíció valóban felejthetetlenül gazdag és párját ritkító élményt jelentsen Neked.

Hol találkozhatsz még velünk?
Inspirálódj! Ha kíváncsi vagy az év legizgalmasabb hegyi filmjeire, ne hagyd ki a budapesti Banff Hegyifilm Fesztivált és a Reel Rock Tour hazai filmvetítéseit. Minket – a filmfesztiválok magyarországi szervezőit – biztos, hogy ott találsz.