Hrvatska Putni Prijevoz 2.28

5 star(s) from 2 votes
Çekmeköy,
Turkey

About Hrvatska Putni Prijevoz

Hrvatska Putni Prijevoz Hrvatska Putni Prijevoz is a well known place listed as Cargo & Freight Company in Çekmeköy , Cargo & Freight Company in Çekmeköy ,

Contact Details & Working Hours

Details

Maxi Logistics Services - Putni Prevoz Hrvatska

Maxi Logistics Services je lider kade je u pitanju Transportni sektor u Hrvatskoj, i može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom i kvalitetnom uslugom. Naša kompanija radi preko naših agenata koji se nalaze u Zagrebu, naša prva redovna baza. Takođe naše aktivnosti uključuju i druge gradove u Hrvatskoj. Redovito nudimo Kompletni (FTL) i Parcijalni (LTL) prevoz.

Usluge koje pružamo u Hrvatskoj stvorene su da odgovore na sve zahteve naših klijenata. Pored toga, ono što mi smatramo da je veoma važno našim klijentima, je da su sve naše isporuke osigurane sa CMR osiguranjem.

IZVOZ
Svake sedmice u sredu, petak i subotu redovno iz našeg skladišta koje se nalazi na Izlazu Autoputa u Istanbul organizujemo Parcijalni (LTL) prevoz prema svim većim destinacijama u Hrvatskoj. Pored toga, svaki dan u toku sedmice prema potrebe naših klijenata, iz bilo kojeg mesta u Turskoj možemo organizovati Kompletni (FTL) prevoz do bilo koje destinacije u Hrvatskoj, i svakako na njihovo potpuno zadovoljstvo.

UVOZ
Svake sedmice u petak redovno iz našeg skladišta u Zagrebu organizujemo Parcijalni (LTL) prevoz do Carine Halkali i Erenkoj u Turskoj. Pored toga, svaki dan tokom sedmice od bilo kojeg mesta u Hrvatskoj možemo organizovati Kompletni (FTL) prevoz do bilo koje destinacije u Turskoj, u skladu sa potrebama naših klijenata i na njihovo potpuno zadovoljstvo.

Maxi Logistics Services kao kompanija koja je lider u sektoru transporta postigla je svoje ciljeve preko institucionalizacije u prvom planu i preko kontinuiranom implementacijom novih tehnologija. Povećanjem kapaciteta moderne flote za dostavu, zajedno sa organizacijom strukture međunarodnog i domaćeg transporta, naš cilj je da obezbedimo najbolje usluge kako bi zadržali zadovoljstvo naših klijenata na maksimalnom nivou.

Maxi Logistics Services organizuje Putni transport do bilo koje destinacije u Hrvatskoj, zahvaljujući dugogodišnjim iskustvom stručnog osoblja spremnog i željnog da daje besprekorne usluge našim klijentima. Naši poštovani klijenti mogu nam poslati upit na e-mail: info@maxitransport.net, ili nas kontaktiraju na telefonski broj: 0090 216 611 97 40 u okviru radne sedmice od 08:00 - 19:00 časova. Možete uputiti sva vaša pitanja u vezi vašim tovarom, možete dobiti informacije o statusu tovara, znajući svaki put da će vaša pošiljka biti isporučena brzo i pouzdano kako bi vaš klijent bio bez briga.

Turska - Hrvatska Transport / Hrvatska - Turska Transport / Turska - Hrvatska Kompletan TIR Transport / Hrvatska - Turska Kompletan TIR Transport / Turska - Hrvatska Parcijalni TIR Transport / Hrvatska - Turska Parcijalni TIR Transport / Turska - Hrvatska Vangabaritni Transport / Hrvatska - Turska Vangabaritni Transport

Maxi Logistics Services, Zato što ste Vi Posebni !!!