Viljan Tennis 2.54

Basecamp: Hyllie Sportcenter/Hillerød Tennisklub
Malmö, 216 25
Sweden

About Viljan Tennis

Viljan Tennis Viljan Tennis is a well known place listed as Education in Malmö , Tennis in Malmö ,

Contact Details & Working Hours

Details

Viljan er et privatejet tennisprojekt med base i Hillerød Tennisklub i Denmark og Hyllie Sportcenter i Sverige.
Bag Viljan står en række folk med dyb forankring i tennissporten og med lang erfaring fra det private erhvervsliv. Viljans idegrundlag bygger på at løfte sporten ind i et tidssvarende og kompromisløst elitemiljø, på samme måde som det er set i andre sporstgrene de seneste 10 til 20 år.
Viljan er et elitetilbud til tennisspillere, der vil satse på sporten med hele hjertet og som i dag har svært ved at finde en platform for en seriøs tennistilværelse – i balance med uddannelse og en sund livsudvikling.
Viljan laver dog også indsatser for bredden og er du tennisentusiast, eller ung håbefuld tennisspiller og ønsker at prøve på egen krop hvordan der arbejdes i Viljan, kan du her få et vaske ægte Viljan Boost.
Viljans chefideolog og hovedtræner er Patrik Langvardt, der har rødder i både Danmark og Sverige og selv var professionel under den svenske storhedstid i tennis i firserne og halvfemserne. En af nøglerne til successen var en kompromisløs tilgang til seriøsitet og et nyt syn på spillet hvor kreativitet gik hånd i hånd med viljestyrke. Men Patrik står ikke alene. Det gør ingen i Viljan. Se mere her om Viljans resurseteam på www.viljantennis.com.
Disse værdier er bærende for Viljan og stiller krav til de spillere, der optages i Viljan.