NocopySports Finland 2.23

About NocopySports Finland

NocopySports Finland NocopySports Finland is a well known place listed as City in -NA- , Outdoor Gear/sporting Goods in -NA- ,

Contact Details & Working Hours

Details

Nocopy sai alkunsa vuonna 2006, kun elämäntapalaskijat Totte ja Ulrica Lindall halusivat jotain uutta, laadukasta ja yksilöllistä mutta ei liian kallista!

Näin tuli ajatus Nocopy:sta. Mitä jos tekisimme kaikki itse, pyytäisimme apuun kaverit ja heidän kaverit ja heidän kaverit. RtoR (Riders to Riders) Jokainen saisi työnsä mukaan. Hmmm… hinnankin saisi pidettyä kohtalaisena, eikä tarvitsisi tinkiä laadusta. Ottaisi mukaan nuoria suunnittelijoita joilla on idea, muttei toteutusvälineitä, auttaa heitäkin samalla uralla eteenpäin. Luoda uniikkia itselleen ja itsensä kaltaisilleen. Laskijoille laskijoilta, hehän sen parhaiten tietävät.

Missä nyt mennään? On suksia niin freeride:n kuin freestyle:n. Montaa mallia, pienillä ”mausteilla”, pienillä viilauksilla. On ”hoodie”:ta niin ”tall”:ina kuin ”regular”:ina. On ”tees”jä. On snoukka pipoja on grab hanskoja offari rukkasia. On pitkiä laskutakkeja nuorille ja nuorehkoille. On lyhyitä takkeja oldeille, jopa vauhdista tykkääville Down hill pyöriä! Innolla odotamme, mitä he ja Nocopyteamimme keksimme actionsport saralla. Tie on avoin. Kaasu auki….

Vaatteita ja välineitä löytyy nyt jo niin Pohjois-,Keski kuin Etelä-Euroopasta, Kanadasta ja seuraavaksi laskettelemme Amerikkaan ja samaan aikaan mietimme jo Itään lähtöä.

Vauhti on hurjaa pysy sinäkin mukana.