Klarna 4.01

Stockholm, 00130
Sweden

Contact Details & Working Hours

Details

Tervetuloa Klarnan Facebook-sivulle!

Täältä löydät viimeisimmät uutiset meistä ja tuotteistamme. Tätä kautta saat kätevästi yhteyden myös asiakaspalveluumme. Klikkaa ”tykkää” saadaksesi tietoa tulevista kampanjoista sekä vinkkejä tuotteistamme.

Aukioloajat
Asiakaspalvelumme palvelee Facebookissa arkisin klo 08.30 - 17.00. Internetin rajattomien aukioloaikojen myötä voit tietenkin lähettää kysymyksesi ja kommenttisi koska tahansa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian seuraavana arkipäivänä. Kiireellisissä asioissa löydät lisää yhteystietojamme täältä: Klarnan asiakaspalvelu.

Säännöt
Kuka tahansa saa julkaista viestinsä seinällämme, mutta pyydämme kunnioittamaan Facebookin käyttöehtoja. Julkaisut eivät saa sisältää loukkaavaa tai vihamielistä tekstiä, graafista, säädytöntä, sopimatonta, rasistista tai seksististä sisältöä eikä kohdistua kansaa, organisaatiota tai tiettyä ihmistä vastaan. Tällaiset julkaisut poistetaan sivuiltamme ja ilmoitetaan Facebookille. Myös Klarnan kilpailijoita mainostavat julkaisut poistetaan.

Henkilökohtaiset tiedot
Arvostamme palautetta ja kysymyksiä, joten kirjoita meille vapaasti, mistä haluat! Ethän kuitenkaan kirjoita julkiseen seinäjulkaisuun henkilökohtaisia tietojasi, kuten henkilötunnusta, laskunumeroa tai muita arkaluonteisia tietoja. Jos tarvitsemme näitä tietoja auttaaksemme sinua paremmin kysymyksessäsi, pyydämme yhteystietosi yksityisviestillä ja siirrymme keskustelemaan puhelimitse tai salatuin sähköpostiviestein Facebookin ulkopuolella.

Jos sinua epäilyttää antaa henkilökohtaisia tietojasi Facebookissa, lähetäthän meille yksityisviestin yhteystietojesi kera, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli epäilet jonkun Klarnan ulkopuolisen henkilön kalastelevan tietojasi Klarnan Facebook-sivun kautta, ilmoitathan tästä meille välittömästi.

Kiitos!
Klarnan Sometiimi