BestyrelsesInstituttet - Danmarks førende center for bestyrelser 1.96

About BestyrelsesInstituttet - Danmarks førende center for bestyrelser

BestyrelsesInstituttet - Danmarks førende center for bestyrelser BestyrelsesInstituttet - Danmarks førende center for bestyrelser is a well known place listed as Organization in -NA- ,

Contact Details & Working Hours

Details

BestyrelsesInstituttet - Danmarks førende center for bestyrelser - rekruttering - træning - sparring mm.

Vores mål er at være frontløber for at give vores medlemmer og uddannelsesdeltagere den nyeste og mest opdaterede viden.
I 2013 blev vores uddannelse anerkendt af undervisningsministeriet og den uddannelse vi udviklede tilbage i '13 bliver anvendt af erhvervsakademier rundt om i Danmark. Men der kommer hele tiden nye krav til bestyrelser, og da vores mål er at være frontløber for at give vores deltagere den nyeste og mest opdaterede viden, sprang vi ud af samarbejdet. Vi holder fast i at have en afsluttende eksamen. Vi holder også fast i, at vores censorer er eksterne og godkendt fra officielt censornetværk.
Uddannelsen er stadig blandt de 5 førende.

I 2014 koblede vi rådgivning og rekruttering på – igen som “first movers”. Vi har haft så mange dygtige kandidater igennem uddannelse og netværk, at vi til en hver tid kan indestå for deres kandidatur til bestyrelse og direktion. Vores kandidater bliver, ud over deltagelse i netværk, også holdt opdateret og er blandt de dygtigste og mest kompetente til at indgå i bestyrelsesarbejde.

Vores største og mest fornemme opgave er være katalysator for at de rigtige virksomheder finder de mest kompetente kandidater og omvendt.
Dette arbejde ser vi som vores vigtigste mission i bestyrelsesverden.