123 VakantieZweden met Appartement/ B&B en Natuur Camping 3.45

Sörböle 230
Bispgården, 84073
Sweden

About 123 VakantieZweden met Appartement/ B&B en Natuur Camping

123 VakantieZweden met Appartement/ B&B en Natuur Camping 123 VakantieZweden met Appartement/ B&B en Natuur Camping is a well known place listed as Bed And Breakfast in Bispgården , Travel/leisure in Bispgården , RV Park in Bispgården , Cottage in Bispgården ,

Contact Details & Working Hours

Details


Even voorstellen;

Met grote vreugde ben ik, Monique Vermeer, onlangs een nieuw leven gestart in het mooie noord Zweden. Na 18 jaar als ondernemer in Nederland heb ik 2 jaren geleden de winkel in Westerbork gesloten. The Oregon Trail Tack Store (oregontrail.nl) met rechtstreekse import van Amerikaanse ruitersport artikelen en accessoires had de mooiste jaren mee gemaakt qua handel. Het liep terug binnen de ruitersport sector en besloten om het winkel bedrijf als fysieke winkel te stoppen. Hedendaags nog actief middels de webwinkel en de grootste specialisatie al sinds 1998 met de USA MYLERBITTEN. (mylerbitten.nl)
Maar nu een geweldig fijn huis in Jamtland Zweden inclusief een onderneming. En m'n grootste cadeau... de beide paarden aan huis. De zorg voor Bette en Cody + m'n puppy Jack, midden in de mooie natuur en in mijn eigen levens stijl, heeft me deze stap doen zetten. Een stuk zelfvoorzienend zijn met eigen waterbronnen in de heuvel voor het huis, een hout gestook verwarming systeem, eigen drink en douchewater... dat voelt heel puur. En zelfvoorzienend qua werken aan huis in de recreatie sector. Van het voorjaar, de zomer en herfst, het camper seizoen en het hele jaar door B&B en het vakantie appartement. Zoals altijd ben ik boordevol ideeën en zal van allerlei leuke activiteiten hier aan gaan bieden. Mijn moto... je leeft maar 1 x... als je iets graag wilt.... doen!!

Op reis door Zweden?... You are Welcome!