VODA club 5.96

4.6 star(s) from 589 votes
с. Поляниця, Івано-Франківська обл.
Буковель, 78593

Contact Details & Working Hours

Details

Комплекс VODA club розташувався в Карпатах, в одному з найкрасивіших місць туристичного комплексу Буковель на березі гірського озера. Він поєднав в собі кращі умови європейських курортів та пропонує до ваших послуг:

ОЗДОРОВЛЕННЯ
SPA-зона. Римська парна та фінська з можливістю регулювання вологості, соляна печера. Для усіх гостей працює спортзал з панорамними вікнами. Під час заняття спортом відвідувачі зможуть спостерігати чудовий краєвид.

ВІДПОЧИНОК
Всесезонний басейн під відкритим небом з постійною температурою води 32-34° С, площею 300м, гідромасажами та зоною відпочинку;
Дитячий басейн, 4 джакузі (на 6 осіб кожна), лаунж-зона навколо критого басейну та VIP зони відпочинку;
Ресторан з терасою, дві зони барів під накриттям. Світлий та затишний ресторан комплексу працює у форматі Bar&Grill – тут можна смачно поїсти та провести час у приємній атмосфері, а взимку ще й розслабитись біля каміну.

РОЗВАГИ
Надувний інтерактивний аквапарк німецького виробництва у формі лабіринту з атракціонами на озері;

Родзинкою комплексу є унікальна плаваюча сцена. Ця сцена прийматиме влітку як фестивалі та концерти акустичної музики, так і грандіозні вечірки електронного драйву від провідних ді-джеїв.

Для дітей працює дитяча кімната, де їх розважатимуть професійні аніматори;

VODA club – це ідеальне місце для проведення приватних, закритих та корпоративних вечірок – таких яскравих вражень від відпочинку в горах ви не отримували раніше!