Szovátai Oriflame Iroda 2.13

Strada Lunga nr.21
Sovata,
Romania

About Szovátai Oriflame Iroda

Szovátai Oriflame Iroda Szovátai Oriflame Iroda is a well known place listed as Health/beauty in Sovata , Cosmetics & Beauty Supply in Sovata ,

Contact Details & Working Hours

Details

KERESSEN PÉNZT!

Az Oriflame-hez csatlakozva Ön kozmetikumokat forgalmazó Szépségtanácsadó
lehet, és már a regisztrációja napján megmutathatja a katalógust a barátainak, a szomszédjainak vagy a kollégáinak, felveheti tőlük a megrendelést, és így azonnal jövedelemhez is juthat.

Később már arra is buzdíthatja az ismerőseit, hogy éljenek az Oriflame kínálta előnyökkel, így elkezdheti felépíteni a saját csapatát. Innentől kezdve korlátlan kereseti lehetőség vár Önre.

Az Oriflame a választás szabadságát kínálja: tegyen szert extra jövedelemre vagy építsen karriert! Nincsenek határok, nincs kockázat – a döntés csakis az Ön kezében van!
AZ ORIFLAME AZ ALÁBBI HÁROM JÖVEDELEMSZERZÉSI LEHETŐSÉGET KINÁLJA:

1. Keressen pénzt azzal, hogy a termékek kedvezményes áron történő megvásárlásával azonnal megtakarít. (30% az azonnali haszon minden eladott termék után)

2. Keressen pénzt azzal, hogy megmutatja a katalógust az ismerőseinek. Eladásai után így többletjövedelemhez jut.

3. Keressen pénzt azzal, hogy másoknak is megmutatja az Oriflame üzleti lehetőséget. Csapatot alkotva, együtt még több pénzt kereshetnek.

Fordítson kellő időt az alábbiakra:

• Mutassa meg a katalógusokat, és minden egyes katalógusból vegyen fel megrendeléseket!

• Hívja meg az ismerőseit az Oriflame Lehetőség Találkozóra!

• Vegyen részt az összejöveteleken, a tréningeken és a vállalati rendezvényeken – tanuljon másoktól, ismerje meg mások tapasztalatait!

ÉREZZE JÓL MAGÁT!

Próbálja ki és élvezze az Oriflame hatékony kozmetikumait, és ossza meg a tapasztalatait barátaival, családtagjaival! Ezen kívül:


Ismerjen meg új embereket, szerezzen barátokat!
Élvezze a munkájáért kapott elismerést!
Vegyen részt találkozókon, tréningeken és szemináriumokon, így a személyes és a szakmai fejlődésre egyaránt lehetősége nyílik
Utazzon a saját országában és külföldön!
Vegyen rész szépségápolási rendezvényeken és izgalmas eseményeken!
Segítsen másokat is a fejlődésben, építse folyamatosan saját csapatát!

LEGYEN VONZÓ!

Szlogenünk – „Természetes kozmetikumok Svédországból” – megfogalmazza természet ihlette, egyedülálló és innovatív készítményeink lényegét. Termékskálánkat természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok alkotják, amelyeket a legújabb tudományos technológiai ismeretek birtokában fejlesztünk ki. Az Oriflame így járul hozzá ahhoz, hogy az Ön megjelenése mindig kifogástalan legyen.