SzekelyBooking.com 2.6

5 star(s) from 11 votes
Str. Revolutiei din Decembrie, Nr. 9, Sc. B, Ap, 1
Csikszereda, 530223
Romania

About SzekelyBooking.com

SzekelyBooking.com SzekelyBooking.com is a well known place listed as Travel Agency in Csikszereda , Travel/leisure in Csikszereda ,

Contact Details & Working Hours

Details

A 10 éve vagyunk melletetek hogy teljesithessük minden vakációs álmaitokat. Mindegy, hogy pihenni szeretnél vagy kulturális túrán szeretnél részt venni Európa városaiban, vagy csak egy kis hétvégi kiruccanásra vágysz, egy jegyet, vagy szállást keresel, vagy szeretnéd megtapasztalni az egzotikus strandok exkluzív világát, akkor ezeket megtalálod mind nálunk. Tanácsadóink tájékoztatni fognak, örömmel és a szakmaisággal, hogy válaszd a legjobb lehetőségeket, hogy a nyaralás mindig kellemes emlék maradjon.

Ha Ön vállalati ügyfél, akkor tudnia kell, hogy Ön mellett vagyunk a pályafutása legfontosabb pillanataiban. Rendezvényeket szervezünk, (konferenciák, csapatépítő programok, kongresszusok,) A legjobb helyeken, minden részletet kidolgozunk, így a rendezvény sikeres lesz. Csak így lehet koncentrálni az ügyfelekre és a partnerekre, akiknek szükségük van a figyelmre, és fejleszteni, jövedelmezővé tenni az üzletet.

Köszönjük a bizalmat!

Tudjuk, hogy a belénk fektetett bizalma a piaci helyzetünknek köszönthető, és nem lettünk volna képesek eljutni ide, ha szolgátatásaink nem feleltek volna meg az elvárásoknak, és azoknak, akik hisznek a szolgáltatásainkba. Ezért szeretnék, hogy minden nap jobbak és jobbak legyünk, és hogy Önnek minél több nyaralási lehetőséget ajánlhassunk. Mi továbbra is kreatív és fejlett megoldásokat kersünk, hogy mi maradjunk az Ön kedvenc partnere.

Számunkra a vakáció több, mint egy nyaralás, egy emlék egy életre!